Mikor felfogták teljesen ledöbbentek.



A négylábúaknak különleges képességük van, hogy kiszimatolják a veszélyt és a problémákat. Ha valami nem stimmel, azt jó eséllyel megérzik.

 

Ez volt a szerencséje annak a lánynak is, aki 2015-ben teherbe esett. Kezdetben a kutyája ugyan olyan önfeledt és boldog volt, mint mindig, ám egy napon valami megváltozott. Ahogy a növekedett a pocak, a kutya úgy lett egyre nyugtalanabb. Elkezdte furcsán és hosszan bámulni gazdija hasát, majd egy idő múlva már meg is ugatta.

A lány nem tudta, hogy mire vélje a dolgot, de amikor elkezdett fájni a háta, akkor egyre gyanúsabb lett, hogy a kutyája valamit megérzett és jelezni próbált. Ezért elment az orvoshoz, hogy vizsgálják meg a terhességét. De semmit nem találtak, a gyermek teljesen egészségesnek tűnt.

De otthon tovább folytatódott a furcsa jelenet a kutyával, ezért Alhanna a barátainak is posztolta a jelenetet, és megírta mi történik vele. Erre azonnal reagáltak, hogy a kutyák sokszor megérzik, ha valami nem stimmel, ezért ne hagyja annyiba a dolgot!

A kutya viselkedése egyre furcsább lett, egyre többet ugatta Alhanna hasát és morgott rá. Ezért a lány visszament, hogy újból kivizsgálják. Ekkor megalapították, hogy mind a két veséje megfertőződött egy ritka betegséggel és már nem húzta volna sokáig.

Azonnal kórházba vitték és kezelést kapott. Ennek hála a kisbaba és az anyuka is túlélte a fertőzést, és most boldog család lehetnek. Alhanna pedig végtelenül hálás a kutyájának, hogy felhívta a figyelmét rá, hogy valami komoly probléma van, és ezért még időben el tudták látni!

Forrás:

http://netujsag.net/a-terhes-no-hasat-folyton-ugatta-a-kutyaja-kezdetben-nem-ertettek-am-aztan-dobbenetes-dolog-tortent-76632

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!