Tudtál róla, hogy minden hónaphoz társítható egy madár? Ahogy a születéskő, úgy a születési hónap madara is sokat elárul rólad! Válaszd hát ki a születési hónapod madarát, és kiderül néhány dolog a jellemedről :)

1 - Január: Bagoly

Rád igaz, hogy lassú víz partot mos. Gondosan megválogatod a szavaidat, és egy beszélgetés során is tartalmas dolgokat mondasz. Csendes természeted dacára írásban - különösen a kifejezésmód tekintetében - ékesszóló és kreatív vagy, amin mások meglepődnek. A magad szája íze szerint kommunikálsz, de annyi biztos, hogy mély és magvas gondolataid vannak.

2 - Február: Papagáj

A te madarad a szabad szellemet jelképezi. Sohasem vagy unalmas és kiszámítható; közismerten mélyebbre látsz a hétköznapok felszínességénél. A kreatív írás, a zene és a művészetek átszövik a személyiségedet. Barátaidat és szeretteidet mindig inspirálja különleges egyéniséged és hatalmas életszereteted. Nem keresed a reflektorfényt, de a környezetedben felfigyelnek rád!

3 - Március: Vörösbegy

A vörösbegy az állhatatosság madara! Meghökkentő képességed van arra, hogy a legnagyobb vihart is átvészeld. Szeretteidet lenyűgözi a belőled áradó erő és hit - akár bevallják, akár nem. Időnként talán fáradtnak érzed magad, de ritkán látszik meg rajtad. Inkább a tennivalókra koncentrálsz és az elérendő célt tartod szem előtt. Határozott és kitartó vagy.

4 - Április: Kanári

Hirdetés

A kanárihoz rengeteg nevetés és vidámság kapcsolódik. Néha bohóckodik, néha élesen szellemes, mert mindennél jobban élvezi, ha a környezetében lévőket felvidíthatja vagy szórakoztathatja. Ha ráakadsz egy vicces mémre, a te hozzáfűzött kommentedtől egy szempillantás alatt kétszer olyan vicces lesz! A kanári imádja a jó hangulatot!

5 - Május: Csalogány

Megszépíted azok napját, akikkel együtt töltöd - éppúgy, mint születési hónapod madarának édes dala. Mindig pozitív, derűs hangulatod másokra is átragad, és a környezetedben lévők általában irigyelnek is miatta. A te egyetlen kedves mosolyod elűzi bárki rosszkedvét. Szerencsére nagyon mosolygós természetű vagy.

6 - Június: Gerle

Ez egy királyi madár. Született vezető vagy, még ha talán nem is ismerted ezt fel. Te vagy a szervezés és delegálás császára. Akár komoly vészhelyzetről van szó, akár csupán annyi a kihívás, hogy minden gyerek időben beérjen az iskolába - ha te átveszed az irányítást, akkor rend születik a káoszból. Legyen bármilyen hosszú az elintézendők listája, téged nem rettent meg: sebtiben csatasorba állítod a csapatokat!