Kertészetben dolgoztam mikor megismertem ezeket a különleges növényeket, ami most következik ilyet biztos nem lát mindennap az ember. - Virágzó kövek vagy? Vagy csak a szemünk káprázik?

A kaktuszok nem éppen színes virágaikról híresek, pedig a legtöbb virágzik csak bizonyos körülmények, miatt ezeket nem igazán látja az ember. Most jöjjön egy olyan összeállítás, ami megmutatja mennyire gyönyörűek...

A vízesések szépségükkel és hatalmas víztömegükkel magukkal ragadnak. Összegyűjtöttük neked kedves olvasó a 10 legszebbet a világ minden tájáról.

Az emberek többsége nem is sejti, hogy a hazai vadfajok igenis tudnak szervezetten mozogni. Erre nagyon jó példa az alábbi videó is...

A természet mindig megdöbbent bennünket szépségével, sokszínűségével. Csodálatos színek, különleges alakzatok, amelyek néha szokatlanok az ember számára, de mégis csodálatra méltóak.

Vess egy pillantás csodálatos Világunkra egy teljesen más nézőpontból. Madártávlatból nézve a dolgok határozottan új értelmet kapnak…

Általában minden családnak megvan a maga családi albuma. Ezek a képek azonban hibátlanok. Gyakran, hogy a képen jól nézzünk ki. De itt vannak ezek a családi felvételek, amelyeken felfedezhetjük az igazi őszinteséget.

A Bored Pandán találtunk egy összeállítást, mely nagyjából új pontokat rögzített a bakancslistánkon egy újabb adag megvalósítandó ötlettel, amit látni kell az életben.