Lebénult a baloldala teljesen.



Éppen egy hónapja, thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József. A 80 éves humoristát betegszállító géppel hozták vissza Magyarországra, ahol még mindig kórházban van.

Kétoldali agyvérzés miatt lebénult a baloldala Sas Józsefnek„Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés, és mire Zsuzsa felébredt, én már felöltöztem ott, a szállodai szobában, és vártam a segítséget, az ismerőst, Szabó Ádámot, aki egy utazási irodát működtet Thaiföldön, és akitől azt kértem, vigyen kórházba, mert baj van, nagy baj” – kezdte a Story magazinnak Sas József.

A korházban megállapították, hogy kétoldali agyvérzése volt a humoristának. „Szerencsére a beszédközpontom nem sérült, a csapás, ha szabad így mondani, a bal oldalamat érte. Hosszú-hosszú gyógyulási folyamat lesz ez, hogy újra használni tudjam a bal kezem és a bal lábam, hogy olyan legyen minden, mint régen.” – mondta Sas, majd hozzátette:

„Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez.”atv.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!