Ezért tette ezt a szörnyűséget.



Félelmetes! Saját erkélyét robbantotta fel egy nyugdíjas férfi! Mutatjuk hány ember sérült meg! A közveszélyt okozó elmeháborodott férfi agyában ezek a gondolatok játszódtak le a robbanás pillanatában! Tettének következményeként ezzel is számolnia kell!

A nyolcadik kerületi háztömb lakóin valóságos pánik lett úrrá, amikor a harmadik emeleti lakás erkélye hatalmas robajjal leszakadt.

„Először azt gondoltam, földrengés, aztán gomolygó füstöt pillantottam meg” – számolt be Margit, a negyedik emeleten lakó idős asszony.

Később kiderült, hogy egy házaspár férfi tagja lakásának erkélyéhez rögzített robbanóanyaggal előre megfontoltan, feleségét ilyen gyalázatos módon szerette volna eltenni láb alól.

Tünde, a feleség ugyanis láncdohányos volt, és gyakran járt ki az erkélyre káros szenvedélyének hódolni. Az ominózus napon azonban Tünde nem tartózkodott otthonában, így menekülhetett meg a biztos halál elől. A férfi elmondása szerint felesége az utolsó kis nyugdíjukat is cigire költötte. A házaspár összesen 79 évet dolgozott le, kettőjük nyugdíja azonban alig haladja meg a 120.000 Forintot...A férfi végső elkeseredésében követte el a robbantást.

A helyszínre kiérkező tűzoltók nagy erőkkel kezdték meg a harmadik emeleti lakás erkélyének oltását, a tűz szerencsére nem terjedt tovább. A háztömb lakói egytől-egyig karcolás nélkül megúszták a valószínűleg szerelemféltésből elkövetett bűntettet, az erkély alatti hatalmas placcon pedig éppen nem tartózkodott senki, így személyi sérülés sem történt.
.
A férfi foglalkozása tűzszerész volt, így juthatott a tetemes mennyiségű robbanóanyaghoz. Az akár nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető elmebeteg férfi az időzített robbanást saját autójából mozizta végig, minden bizonnyal nem számított arra, hogy végül az erkély üresen robban fel. A nő elmondása alapján nem lepődött meg férje tettére, ugyanis a kormány csak azon dolgozik, hogy minél több pénzt el tudjanak lopni és az alamizsnából élő nyugdíjasokkal senki sem törődik. Nagyon bízom abban, hogy a férjem tettére felfigyel majd a mélyen tisztelt Orbán Viktor úr és rájön, hogy mi is létezünk, nem csak a focicsapata!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!