Itt egy újabb történet, amely igen csak megsimogatja a lelkedet... mindenképpen olvasd el...Sokszor halljuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja és ezzel a kijelentéssel Shannon Lorio biztos, hogy egyetért

Az egész történet egy nem túl kellemes részlettel kezdődött. Shannon útközben balesetet szenvedett és a kocsijában feküdt sérülten. Nagyon fájt mindene, mozdulni sem tudott.

A baleset egy elhagyott autóúton történt ahol kevés vagy éppen semmi forgalom nem volt. Így senki sem látta a balesetet és nem tudott a nő segítségére sietni.

A kocsi a baleset miatt le is tért az útról ezért nem volt könnyű észrevenni.

Shannon elájult a baleset következtében, fogalma sem volt mennyi ideig feküdt eszméletlenül. Mikor felébredt, érezte hogy valaki ott van mellette mert érezte a leheletét az arcán. Mikor Shannon kinyitotta a szemét, egy kutyát látott!

“Nem láttam ezt a kutyát, azt sem tudom, honnan került oda.” -mondta a lány.

A kutya elkezdte nyalogatni az arcát és a ruháját húzkodta. Nem hagyta őt békén egészen addig, amíg teljesen ki nem húzta Shannont a kocsiból. Sőt, kihúzta őt egészen az úthoz ahol a kutya segítségével a nő fel tudott állni.

“A nyakába kapaszkodtam valahogy, és végre sikerült felállnom” – mesélte Shannon.

Ekkor végre arra járt egy autó aki kihívta a mentőket és Shannon kórházba került. Ott a vizsgálat után kiderült, hogy komoly fejsérülést szenvedett de szerencsére nem kellett megoperálni őt.

A nő meg volt győződve arról, hogy a kutya mentette meg az életét.

De itt nem ér véget a történet. Miután a kutya megmentette Shannont, egy kutyakiképző vette magához a kedves állatot. Most a férfi mentőkutyát nevel belőle., ő igazán erre termett. Nagyon szereti a képzést és új gazdája reméli, együtt dolgozva sok ember életét menthetik meg a jövőben.

Ez a történet is azt bizonyítja, hogy a kutyák sokkal okosabbak, mint gondolnánk. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal. 

forrás:

Csodalatos.co

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!