Szerencsére még vannak jó emberek...



Az amerikai vízvezeték szerelő, Carlos Carrillo számára a nap a szokásos módon kezdődött a Texas államban lévő Rowstown városában.

Az a nap viszont furcsa meglepetést tartogatott a férfi számára, amikor kollégáival együtt kimentek a megadott címre dolgozni és útközben egy megkötözött kutyára lettek figyelmesek, írta a The Dodo.

A férfiak kiszálltak az autóból, közelebbről is megnézték az állatot. Akkor vették észre, hogy a szerencsétlen kutya meg volt kötözve, méghozzá a lábát és a száját is bekötötték.

Azonnal magukhoz vették az állatot és eloldozták köteleit.

A kutyát berakták a kocsiba és elvitték az általuk már ismert Peewee’s Pet Adoption állatmentő egyesülethez, mely nem is volt olyan messze tőlük.

Útközben észrevették, hogy a kutya nagyon nyugodtan viselkedik, agressziónak semmi jele nem volt látható rajta. Ennek nagyon örültek, hiszen egy ilyen nyugodt kutyának biztosan hamar találnak majd befogadó családot, gondolták a férfiak.

Az állatmenhelyen dolgozó orvos alaposan megvizsgálta a kutyát és csak szívférgességet talált nála. Ez a betegség elég ijesztően hangzik, de könnyen gyógyítható.

A kutya nagyon nyugodtan viselkedett és látszott rajta, mennyire örül, hogy jó kezekbe került. Ezért szinte senki sem értette, hogyan lehetett egy ilyen kutyát megkötözve otthagyni az út mentén!

Nagyon jó tudni azt, hogy a kutyának nemsokára új családja lesz, ahol sok figyelmet és szeretetet kap majd.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy mások is olvashassanak Carlos és kollégái tettéről! Ha ők ugyanis nem érkeznek meg időben aznap, a kutyus valószínűleg ma nem élne!

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/11/13/megkotozve-hagytak-magara-a-kutyat-az-ut-menten-de-szerencsere-idoben-erkezik-a-segitseg/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!