Egy falatnyi természet a lakásban mindig jókedvre derít, és nem csak nézni öröm, hanem az egészségünkre is pozitív hatással van.



Ezt a bűvös sarkocskát akár szobanövényekkel is létrehozhatod, vagy fogsz az alkalmon, és gyakorlatba ülteted a kisfilmben látottakat, hogy egy mini-kertet alakíthass ki a tömbházlakásodban. Bármelyik verziót választod, igazi örömforrás lesz számodra, meglátod!

Csakis olyan alapanyagokra van szükséged, melyeket amúgy is tartasz az otthonodban. Egy vödör, kevés virágföld és pár tő növény máris szebbé teheti a napod, ha gondoskodsz róla, és mindig szem előtt tartod. Tölts termékeny virágföldet a vödörbe, majd ültesd tele a kedvenc növénykéiddel.

Egy ágakból kovácsolt kerítés jelölje a „panel-paradicsom” bejáratát, aztán egy fadarab képviselje a többemeletes tömbházat. Az épülethez gipszből és vízből készült kikövezett ösvény mutassa az utat, át a mesebeli környezeten. A vizuális élmény még élethűbb lesz, ha különböző méretű és fajtájú növényeket plantálsz a kertecskédbe, egyenesen a földbe vagy kis virágcserepekbe, melyeket utólag is kedvedre mozgathatsz.

A költeményre már csak az apró virágok és emberfigurák tehetik fel a koronát, melyek belakják ezt a varázslatos törp-világot!

Forrás:

http://twice.hu/hobby/viragfolddel-tolt-meg-egy-vodrot-majd-olyant-keszit-ami-minden-lakas-eke-lehet

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!