Itt egy újabb történet, amely igen csak megsimogatja a lelkedet... mindenképpen olvasd el...

Még csak az általános iskola 2. osztályába jártak, de már akkor Ben Moser ígéretet tett Down-kóros osztálytársának, aki egyben legjobb barátja is, Mary Lapkowicz-i, hogy őt viszi majd a középiskolai bálba.

Mit lenne a véleményed egy olyan anyáról, ak retteg bemenni a fürdőszobába mert irtózik ránézni a szőnyegre?

Na ezt lehet nevezni egy igencsak csodálatos videónak! Úgy néz ki, hogy ez bizony szerelem első látásra! :) A férfit egyáltalán nem zavarja, hogy a lány kopasz, sőt!

Bizonyára mindannyian ismerjük a bibliából az egyik legfülbemászóbb mondatot, amely így hangzik: “a lélek ugyan kész, de a test erőtlen.” És nehéz nem egyet érteni ezekkel a szavakkal, főként idős korban.

Az emberek többsége kétségbe vonja, hogy az állatoknak vannak valódi érzéseik, de gyakran halhatjuk a hírekben, hogy mennyire hősiesen tudnak viselkedni az állatok...

Tricia Klein gyermekénél Timothy-nál autizmust diagnosztizáltak, két éves korában. Azóta az édesanya minden nap segít gyermekének megbirkóznia a napi feladatokkal.

Ahhoz, hogy más embereknek segíts nem kell tengernyi pénz, és nem is kell valami elképesztő hőstettet véghezvinned. Bármilyen aprócska cselekedet egy egész életre megváltoztathatja valaki életét.

Szinte mindenki álmodik mesebeli esküvőről, ahol mindenki jelen van, aki fontos számunkra, de sajnos ez sok nem így alakul...

Akadnak olyan sztorik, amiket, mindig szívesen elolvasunk. Ez is egy pont ilyen történet és jól mutatja, mekkora befolyása lehet egy kutyának az ember életére. Be kell vallanunk, nem tudjuk, hogy ez a történet igaz-e, vagy sem de olyan gyönyörű, hogy meg szeretnénk osztani.