Itt a vége.



Meglepő bejegyzést tett közzé Instagram oldalán Kasza Tibi, komoly döntést hozott a sztár.

Visszavonulását jelentette be közösségi oldalán Kasza Tibi, aki nem közelgő apasága miatt jutott erre a döntésre. A Ninja Warriort Till Attilával közösen vezető Kasza bejelentése mögött a TWN.hu cikke szerint egy bizonyos levél áll, amit meg is osztott követőivel.

Nem szerethet mindenki! Ezért ma úgy döntöttem, hogy ennek a levélnek a hatására visszamondom, minden jelenlegi és jövőbeni tévés felkérésemet. Keresek egy követ alábújok és ott megvárom amíg elmúlok” – írja Tibi a poszthoz, ahol az látható, ahogy Tibit, nyomdafestéket nem tűrő hangon felszólítja valaki: hagyja abba a műsorvezetést.

Kasza Tibi a történtekről a következőket mondta el a TWN.hu-nak:

Próbálok minden ilyen támadást kellő humorral kezelni, hiszen csak a humor, ami hatásos fegyver az ilyen gyűlölet ellen. Természetesen a humor állt a reakcióm hátterében is, nem fogok visszavonulni a tévézéstől, de muszáj vagyok görbe tükröt tartani az ilyen kommentelőknek.”

Kasza azt is elmondta, szomorú látni, mennyire eltorzult a közösségi média, amely mára a gyűlölködés és az indulatok színterévé vált, köszönhetően a rengeteg kamu profilnak és az arctalan kommentelés kultúrájának.

Szerinte a Facebook ideje lejárt, az Instagramon pedig az emberek a tökéletesség látszatát keltve licitálnak egymásra a fotóikkal, és a külsőségekben versengenek egymással a like-okért. A több mint egymilliós Facebook-táborral rendelkező sztár emiatt komoly elhatározásra jutott:

Kasza Tibi besokallt a közösségi oldalakon terjedő gyűlölettől, komoly lépésre készül / Fotó: Blikk

Nagyon keményen dolgozom azért, hogy létrejöjjön egy olyan hazai új közösségi oldal, ami leválthatja ezeket. Ami csak a mienk, ami valóban rólunk szól, és ami tényleg jobbá teheti az emberek életét” – mondta Kasza, aki szerint a két közösségi oldal nem hozza közelebb egymáshoz az embereket, csak növeli az elveszettség érzését és a magányt.

„Már fél éve dolgozom ezen, és remélem hamarosan áttörésről számolhatok be. Az új oldal terve teljesen készen van már, és vissza fogja hozni azt az élményt, amit régen mindenki szeretett” – jelentette ki Tibi, aki mindenkit megnyugtatott: egyetlen alázkodó üzenet miatt biztosan nem fogja otthagyni a tévéképernyőt.

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!