Erre senki sem számított... 

Dan Appleton soha nem gondolta, hogy ilyen megtörténhet családjában. Kedvese már negyedszer volt várandós, és hamar tudható volt, ikrek érkeznek. Michelle remekül viselte a terhességet és az év utolsó napján este a szülés olyan fázisba érkezett, hogy mindenki készenlétbe várta a babákat. Az első pici 2017. december 31-én 23 óra 40 perckor született. Tökéletesen egészségesen. Az szülőszobában, miután rendbe tették Aliya Grace babát, boldog új évet kívántak egymásnak, mert éppen éjfél volt. Pár pillanat múlva indult be az anyának az újabb fájás és másik iker lánya Lyarna Rose 2018. január 1-én hajnali 1 óra 3 perckor megszületett.

Így nem azonos napon és nem azonos évben van a születésnapja az iker kislányoknak. Az apuka azt mondta lehet, hogy az első években külön- külön fogják Aliyat és Lyarnat ünnepelni. Aztán, ha nagyobbak lesznek a lányok, majd eldöntik szilveszterkor vagy újév napján akarnak-e még egy bulit csapni saját szülinapjuk tiszteletére.

Forrás:

http://bekezdes.org/megszulte-az-anya-a-babat-az-orvosok-megdobbentek-ujra-beindult-a-szules-es-meglett-amire-senki-se-szamitott-78855

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!