El akarta vetetni babáját.A lány az abortuszklinikán ült, könnyek között, és arra készült, hogy elveteti a babáját. Azonban az égiek közbeszóltak.

 

Sajnos egy nem tervezett baba néha a különböző szerencsétlen körülmények miatt tényleg nem vállalható. És mielőtt bárki elkezdene ítélkezni, gondoljunk bele, hogy egy anyukának mekkora fájdalmat jelenthet az, hogy le kell mondani születendő gyermekéről. Egy ilyen döntést meghozni rettenetes tortúra lehet.

Kimberly Henderson is így volt ezzel, amikorr az abortusz klinikán ült, a pólója csurom vizes volt a könnyektől.

“Az emberek sosem felejtenek el olyan dátumokat, mint például szülinapok, évfordulók. Én örökre megjegyeztem a napot, amikor ott ültem a váróteremben. Emlékszem, egy rózsaszín póló volt rajtam amit teljesen eláztattak a könnyeim. Nehéz helyzetben voltam. A baba apja megcsalt és lelépett, egyedül voltam mint a kisujjam, támogatásra sehonnan sem számíthattam. Anyagilag is rettenetes helyzetben voltam. Ez volt az egyetlen lehetőségem, hiába gyűlöltem magam érte. Egész nap arra vártam, hogy Isten küldjön egy jelet, hogy ne csináljam. Ott ültem a váróteremben hét órán át. Tudtam, hogy egy szörnyű, szörnyű döntést hoztam. A nővér odahívott az asztalhoz, mielőtt bementem volna a műtőbe. Az utolsó lépés, mielőtt végleg megváltozik az életed. Amikor az irataimat kiszedtem a táskámból, egy kártya esett ki belőle, amit tegnap este egy pár hagyott az asztalon (felszolgálóként dolgoztam). Annak a templomnak a címe volt rajta ahová járnak…a hátoldalán pedig egy idézet. Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerősítelek, sőt megsegítlek, és igazságom jobbjával támogatlak. (Ésaiás 41:10)

Az utolsó pillanatban megkaptam az égi jelet, amiért kétségbe esve imádkoztam! Az asszisztensnek megmondtam, hogy meggondoltam magam. Az utolsó utáni pillanatban rájöttem, hogy bármilyenek is legyenek a körülményeim, Isten sosem ejt hibákat és ő mellettem áll. Egy hatalmas kő esett le a szívemről. Ömlöttek a könnyeim.

És később megszületett az én kis angyalkám. A pillanat, amikor először láttam meg az arcát, egyszerűen minden pénzt és szenvedést megért. Annyira boldog voltam, hogy az sem érdekelt volna, ha odakint épp háború tört volna ki. Ő értelmet adott mindennek.

Annyira szerencsés vagyok.”

Forrás: www.napjaink.org

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!