Egy örökké szóló meglepetés várta őt...



Karácsonykor 2010-ben a kis Annie kiment az istállóba, hogy megnézze, kaptak-e kedvenc lovai ajándékot.  Az egész jelenetet az édesanya filmre veszi. A kislány kinyitja az ajtót, bemegy, ott viszont az apukája várja és ő is filmre veszi, ami történni fog.

A kislány észreveszi, hogy az egyik ajtón egy óriási piros masni van és előtt egy kosár fekszik a földön ajándékokkal. Azt hiszi, hogy ezt az ajándékot a lovak kapták, írta a LittleThings.

Annie nagyon jól viselkedett egész évben, de a szülei el akarták vele hitetni, hogy az ajándékot a lovak kapják. De az ajándék igazából Annié.

Mikor a kislány elolvassa az üzenetet, lassan megérti, hogy az ajándék igazán különleges és neki szól. A kislány azonban akkor is boldog, amikor látja, hogy mi van a kosárban.

Szülei viszont új döntöttek, hogy megajándékozzák őt egy gyönyörű lóval. A ló neve Pepper Snowflake Clipper és mikor Annie meglátja őt, szinte el sem hiszi, hogy az állat az övé.

A kislány imádja a lovakat és biztosak vagyunk benne, hogy új barátjával rengeteg kalandban lesz részük.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal, ha szerinted is fantasztikus ajándékot kapott a kislány.

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/12/10/a-kislany-a-cica-utan-megy-az-istalloba-ott-elete-legnagyobb-meglepetese-var-ra/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!