Erre nem igazán számított senki.



Rékasi Károlyt 2015 nyarán gázolták el, az eset pere azonban csak nemrég kezdődött. A gázolója nyilatkozott, de ő  másként emlékszik a történtekre. 

Rékasi Károly 2015-ben szenvedett súlyos autóbalesetet a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében: motorját elsodorta egy autós. A rendőrség két évig nyomozott, több szakértőt is be kellett vonni. A színész, aki motoron ült az ütközéskor, súlyos sérüléseket szenvedett, hosszú ideig kórházban volt, és kilencszer operálták. Az eset tárgyalása szerdán kezdődött, a gázoló azonban nem ismerte el bűnösségét.

Rékasi Károly balesetének megkezdődött a tárgyalása

'Ebédidőben mentem, mert gyakran járok akkor arra. Nem siettem, a Dévényi és a Háros utca kereszteződésében lassan mentem, megálltam, körbenéztem. 120 méterre láttam el a kanyar miatt, de nem láttam közeledni semmit.

Gondosan, nagy ívben kanyarodtam. Hallottam a csapódást, kinyílt a légzsák.

Megálltam, kiszálltam, és elöl láttam egy fekvő valakit. Nem mozdult, ezért hívtam a mentőket. Nem értettem a szituációt, hiszen balra húzódtam és indexeltem is. El sem képzeltem, hogy bárki meg akarjon előzni, hiszen végig előzni tilos táblák és zebra volt előttem' - idézte a Ripost

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180207-nem-ismerte-el-bunosseget-rekasi-karoly-gazoloja.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!