Nehézkesen, de beindulnak a dolgok.



A Ráknak ma nehezen jön az ihlet, Az Oroszlán túlvállalja magát. Napi horoszkóp.

Kos

Ma egy ajánlattal kereshetnek meg, mely nagyon csábítónak tűnik elsőre és azt fogod gondolni, hogy túl jó lehetőség ez ahhoz, hogy ne élj vele. Légy óvatos! Ha valami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is szokott igaz lenni. Hűvös fejjel dönts és semmiképp sem azonnal!

Bika

Most egy kicsit kikapcsoltad magad és talán rá sem néztél a netre egy ideje. A postafiókod és az üzeneteid számából azonban úgy tűnik, hogy ismerőseid nehezen nélkülöznek téged ennyi ideig. Nem is biztos, hogy minden levéllel tudsz még ma foglalkozni, így talán érdemes lenne egy fontossági sorrendet felállítanod.

Ikrek

Ma már egy szürke hétköznap vár rád, még hozzá nem kevés elvégzendő feladattal, de azért nem kell mindjárt ajtóstul rohanni a házba. A munka nem szalad el. Vedd könnyedén a dolgokat és hagyd, hogy az energia fokozatosan térjen vissza beléd!

Rák

Hiába erőlteted, az nem fog menni, hogy varázsütésre megszáll majd az ihlet és mindent ki tudsz találni. A kreativitásnak idő kell és amíg megszületik a fejedben a gondolat, éppenséggel lazíthatnál is egy kicsit. Foglalkozz valami egészen mással és meglátod, hamarosan kigyullad a fény.

Oroszlán

Lehet, hogy mára egy kicsit túlvállaltad magad és úgy érzed, hogy ennyi mindent nem fogsz tudni teljesíteni. Ha teheted, most kérj segítséget, igazán nem fog leesni a korona a fejedről, ha behajtasz néhány régebbi szívességet. Elvégre nem vagy te szuperhős.

Szűz

Ma, ha tehetnéd, még a házból sem mennél ki, de persze lehet, hogy nem vagy olyan szerencsés, hogy ezt megteheted. A telefont kihúznád a falból, a mobilt kikapcsolnád és a számítógépet is. De szép is lenne, nem igaz? Persze még így is elképzelhető, hogy végül az ajtódon dörömbölnének.

Mérleg

Van, hogy elindul az ember agyában valami és teljesen fel akarja borítani a körülötte lévő teret. Vagy legalább a lakást átrendezni. Lehet, hogy ma rád is egy ilyen érzés tör, de talán érdemes lenne hideg fejjel végiggondolni mindent, mielőtt költségekbe vered magad.

Skorpió

Neked nincs arra szükséged, hogy bárkinek bármit is bebizonyíts, hidd el. Arra pedig végképp nincs, hogy elkapkodj most egy olyan munkát, amely éppen a te kreativitásodat igényli. Ehhez bizony idő kell, és ha elkapkodod, akkor a végeredmény nem lesz hozzád méltó.

Nyilas

Annyi minden van a listádon, ráadásul nagyon különböző dolgok, hogy néha azt sem tudod, hogy ezek közül melyik legyen az, amivel foglalkozol. Az ide-oda kapkodás viszont nem fog érdemben előre vinni, úgyhogy szelektálj és készíts fontossági sorrendet határidőkkel!

Bak

Változást szeretnél az életedben és úgy érzed, hogy erre készen is állsz. Arra azonban ügyelj, hogy magáért a változásért ne tegyél meg valamit, ami amúgy nem biztos, hogy szolgálja a hosszú távú céljaidat. Változás az is, ha életmódot váltasz. Például többet mozogsz és egészségesebben táplálkozol.

Vízöntő

Ma az agyad szinte szívja be az új információkat, mintha egy szivacs lenne. Ezek nagy részét ráadásul meg is tudod jegyezni anélkül, hogy túlterheltnek éreznéd magad. Ha ilyen jól fog az agyad, vedd fontolóra, hogy elkezdj valami újat megtanulni. Talán egy nyelvet?

Halak

Ügyelj arra, hogy ma ne vállalj túl sokat, mert neked is csak 24 órából áll egy nap. Ha elvállalsz valamit, azt teljesítsd, de hogy ezt meg tudd tenni, épp hogy nem szabad túl sokat bevállalni.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2018/01/napi-horoszkop-2017-januar-2-nehezen-de-beindulnak-a-dolgok/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!