Makranczi Zalán beszélt őszintén döntésükről

Szinetár Dórának és férjének, Makranczi Zalánnak szeptemberben született meg a kisbabájuk. A színésznő akkor ő maga beszélt arról, hogy Benjámin Down-szindrómás, most pedig az édesapa nyilatkozott a babáról a  hot! magazinnak.

'Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem láttam rajta a születésénél. Másnap mondták nekünk az orvosok, hogy talán az. Nem volt egyértelmű. Furcsa, mert ahogy a kis arcocskáját nézem, egyszer annak látom, egyszer pedig nem' - mondta el a hot! magazinnak Makranczi Zalán. 

'Az ultrahangon nem látszódott semmi. Létezik egy genetikai vizsgálat, amelyben egy hosszú tű használatával a magzatvízből vett mintán megnézik a kromoszómákat bizonyos betegségekre. Ez kilencvenkilenc százalékban megbízható, ám van egy százalék, amely során fennáll a veszélye annak, hogy a beavatkozás során a kismama elvetél. Dóri nem akart kockáztatni, így végül erre nemet mondtunk. A többi vizsgálat meg nem tudja ennyire pontosan kimutatni, de különben már akkor is azt vallottuk, hogy ha Down-szindrómás lesz, akkor is imádni fogjuk. Mondják sokan, hogy ezt ki kell szűrni, de tudjuk, ez mit jelent. Nekünk az abortusz meg sem fordult a fejünkben! Úgy döntöttünk, fél évvel ezelőtt, hogy bármi is történjen, felneveljük Benjámint. A fiam a lehető legjobb helyre született' -  tette hozzá.

Forrás:

http://www.life.hu/csalad/20171125-a-genetikai-vizsgalat-miatt-veszelye-miatt-nem-vallaltak-a-down-szurest-szinetar-doraek.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!