Amikor David, 1997-ben hazavitte ezt  Scrappy-t, nem is gondolta, hogy a cicája ekkora átalakuláson fog átmenni. Akkoriban ő csak egy aranyos, bátor, fekete kiscica volt.

Bár furcsán hangzik, de igaz, hogy a fekete macskákat más macskákhoz viszonyítva alacsonyabb áron meg lehet vásárolni, a régi babonaságnak köszönhetően. “Én nem hiszek a babonákban, ezért úgy döntöttem, hogy megvásárolom ezt a kiscicát” – mesélte David.

Scrappy nagyon jól feltalálta magát az új otthonban, Londonban és David is egyre jobban megkedvelte. A kiscica nagyon szeretett játszani különböző játékokkal a szobában, de a szabadban is szeretett időt tölteni. Gyakran csak ült az ablakban és nézte, hogy mi történik odakint.

Amikor Scrappy betöltötte a 7.-ik évet, akkor David kezdte észrevenni, hogy a fekete kabátja kezd megváltozni és helyenként fehér foltok jelennek meg rajta. Az elején úgy nézett ki, mintha zúzmara lenne.

Kiderült, hogy a macska pigmenthiányban szenved, melynek következtében bőrén és szőrzetén a festékhiány vesztesége miatt fehér foltok jelentek meg. Ez a betegség az emberekre és állatokra is jellemző.

Az évek során,  az egykor szénfekete cica úgy nézett ki, mintha jég fagyott volna a szőrére. Egyre jobban kezdett hasonlítani egy mitikus lényhez, és a szokatlan megjelenésével elnyerte a rajongók tetszését.

A pigmenthiánynak köszönhetően, szőrzete nagyon különlegessé vált.

Scrappy szőre teljesen fekete volt, de 7 éves korában a cica külseje változni kezdett.

Scrappy szőrzetén fehéres foltok jelentek meg és az évek során egyre erősödtek a foltok

Ma Scrappy 19 éves és még mindig lenyűgöző cica

Így nézett ki 5 évesen, mielőtt a foltok megjelentek

Idős kora ellenére még mindig játékos és szokatlan megjelenésével mindeki figyelmét felkelti

Oszd meg Scrappy történetét, ha te is úgy gondolod, hogy ez a macska nagyon különleges és szép!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!