Nem fogod megbánni, ha kipróbálod.



Ha nem virágzanak a növények a szobában, úgy ahogy szeretnéd, akkor ez annak a jele, hogy nem kapnak elegendő és létfontosságú tápanyagot, hogy virágozni tudjanak.

Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy tennünk kell valamit. Munkatársaink felfedeztek egy módszert, amelytől a növények a szobában egészségesek lettek, és virágokkal is gazdagon megajándékoznak. Egy speciális műtrágyáról van szó. A titok nagyon egyszerű, és szívesen megosztjuk veletek is.

Kevesen tudják, hogy a ricinusolaj egy igazi tápszer a szobanövényeknek. Tapasztalt kertészek is azt tanácsolják, hogy néha ricinusolajjal is önözzük meg a növényeket. Ez nagyon jó hatással lesz a növényre és árasztani fogja a virágokat!

1 literes műanyag flakont töltsünk meg vízzel és várjunk ameddig szobahőmérsékletű lesz, majd adjunk hozzá 1 teáskanál ricinusolajat. Rázzuk meg a palackot, hogy keveredjen össze a palack tartalma. Fontos, hogy jól összekeveredjen, mert nagyobb koncentráció árthat a növénynek. Miután összekevertük, öntözzük meg vele a növényeket. Ha a növény évente csak egyszer virágzik, akkor elég egyszer alkalmazni ezt az eljárást. Ha állandóan virágzó növényről van szó, akkor havonta egyszer megismételhetjük az eljárást!

Forrás: www.buzzblog.eu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!