Sajnos nem biztató hírek érkeztek.



A kezelések ellenére az utolsó vizsgálatok áttéteket mutattak ki Székhelyi Józsefnél.

A Jászai Mari-díjas színművésznél még tavaly novemberben állapítottak meg az orvosok tüdődaganatot. Eleinte használt a kemoterápia, állapota javulásnak indult, a daganat mérete is jelentősen csökkent. Május végén azonban felfedezték, hogy a daganat nőtt, de akkor nem találtak áttétet a szervezetében. Ám most az orvosok közölték vele a rossz hírt: újabb rákos sejtek vannak jelen a testében.

Korábban lapunknak mesélt arról, hogyan tudja összeegyeztetni betegségét a színházi élettel. Erre nem volt hatással a gyilkos kór: a színész azóta is amunkájának él.

– Hetente több előadásom is van a Madách Színházban, és persze ,vannak szabadtéri előadások is. Eddig egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy akár egyetlenegy előadásomat is lemondjam – mondta most a Ripostnak, de attól tart, eljöhet az a pillanat, mikor már nem bírja a munkát.

A színész arról is beszélt, hogyan tudják családjával feldolgozni a szörnyű hírt.

– Én mondtam el a rossz hírt a családomnak, a feleségemnek, a fiamnak. A hatéves kislányom még nem érti, mi történik. Csak azt tudja, hogy apa beteg – mesélte a lapnak.

– Össze kell szednem magam lelkileg. De a testem egyfolytában jelez, sorvadnak az izmaim, egyre fáradékonyabb vagyok, amit szintén nehéz feldolgozni. A kemókat is egyre nehezebben viselem, és már nem tudok olyan pozitív lenni, mint szeretnék. Ezt látják rajtam a szeretteim, és ők is szenvednek. Hiába szeretnék gondtalanul mosolyogni, most nem megy. De még bízom abban, hogy ez az állapot nem végleges, és a kezelések segítenek… Bízom, mást nem tehetek – mondta a színművész.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ujabb-rakos-sejteket-talaltak-szekhelyi-jozsef-testeben/3t0vdh4?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!