Válassz egy kristály és érdekes dolgokat tudhatsz meg...



Az empaták olyan személyek, akik nagyon érzékenyek az emberekre és a környezetükben lévő energiákra. Jellemzően egy empata a Solar plexus csakrán keresztül “érzi” környezetét.

Olyan, mintha a gyomor területük egy szivacs lenne, felszívja a körülöttük lévő emberek érzéseit és gondolatait. Nincs szűrő számukra, mivel elnyeli más emberek félelmeit és aggodalmait is. Bár azok, akik jó időt töltenek az empaták körében, jobban érzik magukat, az empata általában kimerültnek, stresszeltnek és túlterheltnek érzi magát. Idővel megtapasztalhatják a Solar plexus kiürülésének fizikai tüneteit is.

Fizikai tünetek:

  • Gyomorfájás
  • Laza gyomor
  • Hányinger
  • Görcsölés
  • Felmondási nehézségek
  • Fekély
  • Fejfájás
  • Álmatlanság

Ha tapasztalsz néhány ilyen fizikai tünetet, előfordulhat, hogy empata vagy, és az lenne a legjobb, ha egészségesebb határokat hozol létre másokkal, hogy segítsen az elméd, a tested és a szellemed csúcsformájának megtartásában.

Mit tehet az empata? Először is, mindig hasznos felmérni a környezetedet. Ha mérgező környezetben találod magad, akkor feltétlenül át kell állítanod a fogaskerekeket, és meg kell tedd azokat a dolgokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a többiek befolyása egy kényelmes távolságban maradjon tőled.

Kimutatták, hogy a kristályok tartása vagy viselése nagyon hatékony az empaták számára, hogy egészséges energetikai határokat tudjanak tartani másokkal. Derítsd ki, melyik kristály lenne a legjobb számodra, és hordozd magaddal, hogy segítsen jól, összpontosítottan érezned magad, valamint, hogy ne vedd át más emberek energiáját.

1. Fluorit – A fluorit elűzi a szellemi fejfájást és stabilizálja az aurát, miközben a külső érzéseket távol tartja.

2. Hematite – Megőrzi a tulajdonosa megalapozott, magabiztos egyensúlyát, és nyugtatja az érzelmeket a környezetben.

3. Citrin – A Solar plexus pajzsa, amely az empaták által leginkább érintett terület, mivel más emberek energiáját hajlamosak átvenni gyomorterületükön keresztül.

Forrás:

http://fejezet.com/te-melyik-gyumolcsot-valasztod-a-dontesed-sok-mindent-elarul-rolad-en-teljesen-megdobbentem-67162

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!