Egy újabb szép történet, amely egy örökbe fogadott állatról szól...Néhány évvel ezelőtt Susan Hickman egy apró, picit törött madártojást talált a földön. Látta, hogy a tojásból már egy kis madárka kelne ki de sehol nem találta a fészkét a közelben. Ezért úgy döntött, hazaviszi a tojást és gondoskodik róla, hogy kikeljen.

A filmben a madár fejlődését követhetjük nyomon, kikelésétől egészen egy éves koráig. A madárnak Susan a Klinger nevet adta.

Susan nagyon sokat foglalkozott a kis állattal, eleinte félóránként etette, éjszaka is. A madárka hamar megerősödött.

A szakemberek azt mondják, ne vigyünk haza madarat vagy madártojást az erdőből. De mivel ez a tojás már felrepedt és Susan a fészket sem találta, a kismadár biztos, hogy nem élte volna túl élete első napját sem a hölgy segítsége nélkül.

Susan egész végig arra gondolt, hogy a madarat majd visszaengedi az erdőbe, ha felnő de rájött, hogy ez lehetetlen. Mivel a kicsi madár más madarak társasága nélkül nőtt fel, nem tudott volna életben maradni az erdőben.

Nézd meg a lenti filmben a madár hihetetlen átalakulását! Annyira örülünk, hogy vannak Susanhoz hasonló állatszerető emberek. Kérjük oszd meg ezt a cikket.

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/07/12/torott-madartojast-talal-a-foldon-a-no-1-evvel-kesobb-hihetetlen-atalakulast-lat/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!