Megmutatta gyönyörű feleségét.



Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila!

Hat éve szabadult a börtönből, azóta pedig már meg is nősült. Feleségét, Rékát azonban most először mutatta meg.-írja a twn.

“Az én feleségem tabu. Olyan, mint Columbo felesége. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látja” – mondta róla a Borsnak nemrég, azóta azonban sok minden megváltozott. Ambrus Attila a magazinnak árulta el, rövidesen apa lesz. Örömében pedig most először a nagyvilágnak is megmutatta feleségét.

Hamarosan valóra válik Ambrus Attila álma, mert megtalálta élete szerelmét, akivel kisbabát vállalnak. Elárulta, hogy Réka természetes úton nem tudott teherbe esni, de szerencsére már az első beültetés sikeres volt: szülők lesznek. „Attila ment el a patikába megvenni a tesztet, de mivel pár nappal korábban vérvizsgálaton voltam, megkértem a nővéreket, nézzék meg a HCG szintemet is, ami ha magas, akkor már valószínű a terhesség. Úgyhogy sejtettem, hogy a teszt pozitív eredményt fog mutatni, de erről akkor még nem szóltam neki. Szerettem volna, hogy közös legyen az örömünk” – meséli a Viszkis rabló felesége, Réka. A fantasztikus történetet keresse a legfrissebb ban!

 

 

 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!