Válassz bátran egyet.



 

Mindenki szeretné tudni, legalább nagy vonalakban mi vár rá a jövőben. Bár konkrét válaszokat valószínűleg sosem fogunk kapni, azért van néhány módszer, ami segíthet közelebb jutni ehhez. A fenti fotó is ezt a célt szolgálja: a képen nyolc különböző szimbólumot láthatsz, és mindegyik más jelentéssel bír. Nézd végig őket, majd csukd be a szemed, számolj el ötig, és idézd fel azt, amelyik a legjobban tetszett. A választásod elárulja, mire számíthatsz a jövődben!

Ha a masnit választottad

1/8 Ha a masnit választottad

Amennyiben az első szimbólum tetszett a legjobban, az arra utal, hogy a közeljövőben egy barátoddal vagy családtagoddal össze fogtok veszni.

Valószínű, hogy a konfliktus a semmiből érkezik majd, és talán te sem számítasz arra, hogy azon a bizonyos témán fogtok összekapni.

A feladatod, hogy ne legyél túlságosan makacs, és ne nehezítsd meg a saját dolgodat. Amennyiben képes vagy nyugodtan, hideg fejjel beszélni vele, hamar megoldjátok a problémát.

Ha a mérleget választottad

2/8 Ha a mérleget választottad

A mérleg arra utal, hogy a közeljövőben plusz pénzre számíthatsz valahonnan.

Egy ideje már gondjaid vannak az anyagiakkal, de egy régi probléma most megoldódni látszik, és ennek kapcsán érkezik majd pénz a házhoz.

Azt, hogy ezt milyen formában kapod meg, még nem tudhatod: lehet, hogy nyerni fogsz, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden jutalmaznak meg téged bónusszal év végén, vagy egy fizetésemeléssel.

Ha a lányt választottad

3/8 Ha a lányt választottad

Amennyiben szingli vagy, a lány szimbóluma azt jelképezi, hogy nemsokára megismered a másik feledet.

Valószínűleg már találkoztál is vele, de még magad sem vetted észre, hogy ez a személy akár a partnered is lehetne. Legyél nyitottabb, és adj esélyt annak is, aki elsőre talán nem kelti fel az érdeklődésedet!

Ha kapcsolatban élsz, ez a kép arra utal, hogy mostanában túlságosan átengedted az irányítást a párodnak, ezért ideje ezen változtatni egy kicsit. Ne menj bele olyan dolgokba, amiket nem is akarsz igazán!

Ha a fát választottad

4/8 Ha a fát választottad

A fa a bölcsesség szimbóluma, így ha erre esett a választásod, azt jelenti, hogy nemsokára egy tesztnek vetnek alá téged.

Akár a munkahelyeden kell megmutatnod a tudásod, akár a hétköznapokban, a lényeg, hogy ne ess pánikba, amikor sor kerül rá.

Ha mégsem sikerül maximálisan teljesítened, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy elég intelligens! Persze azért nem árt, ha felkészülsz a próbatételre.

Ha a hintót választottad

5/8 Ha a hintót választottad

Ez egyértelműen annak jele, hogy a közeljövőben egy utazásra nyílik lehetőséged.

Akár szó szerinti értelemben ellátogathatsz valahová, de az sem kizárt, hogy lelki utazásban lesz részed, és jobban megismered magad egy új hobbin keresztül.

A legfontosabb ebben, hogy a végén döntést kell hoznod valamilyen téren: talán munkát kellene váltanod, el kéne kezdened egy sulit, vagy szakítanod a pároddal, amennyiben nem vagy már boldog. A lényeg, hogy tudd, változás következik az életedben.

Ha a kulcsot választottad

6/8 Ha a kulcsot választottad

A kulcs annak szimbóluma, hogy egy régóta dédelgetett álmod lassan valóra válik.

Kemény munka árán sikerül csak elérni a célodig, de már közel vagy; épp ezért kell most óvatosabbnak lenned, mint valaha.

Csak azoknak mesélj erről, akikben igazán megbízol, sajnos ugyanis sokan megpróbálhatnak kihasználni téged, esetleg meglovagolni a sikereidet. Arra is fel kell készülnöd, hogy talán emiatt csalódni fogsz valakiben.

Ha a gyűrűt választottad

7/8 Ha a gyűrűt választottad

A gyűrű az igaz szerelmet szimbolizálja, így ha még nem vagy házas, valószínűleg erre lassan sor kerül.

Amennyiben már régóta házasságban élsz, vagy épp szingli vagy, ez egy kisbaba születését is előjelezheti; nem feltétlenül a tiédet, hanem valamelyik családtagodét is.

Ezen kívül a gyűrű az igaz barátságokra is utal, vagyis mostanában egy régi ismerősöddel meg fog erősödni a kapcsolatotok.

Ha a hajót választottad

8/8 Ha a hajót választottad

Az életedben valamiféle változás következik be hamarosan, és ez minden területre kihat majd.

Nehéz lesz eldönteni, hogy ez az átalakulás pozitív vagy negatív hatással lesz-e rád hosszabb távon, de mindenesetre a döntés szerencsére a te kezedben lesz.

Te mondhatod meg, hogy szeretnéd-e elfogadni ezt a fajta változást, vagy maradnál a már megszokott, jól ismert világodban.

Forrás:

https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/ezoter/szuletesi-honap-madarszimbolum/128130

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!