Az álomfogót az indián törzsek használták. Tették őket kunyhóik ajtajához, hogy csakis pozitív energiákat, szerencsét és jó embereket engedjen be, valamint használták fekhelyeik felett, az álmok megszűrésére a negatív gondolatok befogására.



Azt azonban kevesen tudják, hogy az álomfogók formája, mintája sokban függött a birtokló személyétől és személyiségétől! Erre alapozzuk következő tesztünket!

 

Válaszd ki a számodra legkedvesebb álomfogót és olvasd el mit árul el Rólad!

 

 

  1. Türelmes és rendkívül szorgalmas vagy. Az élet nem tud olyan akadályt gördíteni eléd, ami neked gondot okozna. Mindig végig járod az utat, lépésről lépésre, hiszen rendkívül kitartó vagy. Céltudatosan építed magad körül a világot, szerinted minden akkor van a legnagyobb rendben és az életed is csak akkor lehet jó, ha a tervedtől sosem térsz el. Nem tetszik semmilyen változás/változtatás, de különösen azok nem, amelyek sértik az általad felépített mindennapi rutinodat. Néha túlságosan feszült és kiszámítható a viselkedésed, igazi vaskalapos vagy!

 

  1. Kivételesen romantikus és szenvedélyes természet vagy, mindened a szerelem, de szereted megtartani a saját személyes teredet is. Nincs sok barátod, nem vagy az a figura, aki mindig középpontban van, de akiket megszerettél, azok mindig számíthatnak Rád. A szokások és hagyományok rabja vagy. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek néha friss és újító ötleteid, de többnyire ragaszkodsz a jól kitaposott úthoz, nem rugaszkodsz el a földtől. Gondolkodásod is meglehetősen konzervatív, szinte sosem kockáztatsz és nehezen bízol meg bárkiben is.

 

  1. Kedves és szimpatikus ember vagy, mindenki jó szívvel gondol rád. Jó problémamegoldó képességed és nyugodtságod is nagy erényed. Ha valakinek segítségre van szüksége, rád biztosan számíthat. Te vagy tipikusan az az ember akikből egy életre szóló barát válhat. A legkülönlegesebb képességed, hogy rendkívül empatikus vagy. Mindig úgy gondolkozol és ítélsz, hogy előtte beleképzeled magad a másik helyébe, mindenkit szívesen meghallgatsz és ha módodban áll segítesz. Jószívűségedet gyakran kihasználják, de ez nem rettent vissza téged attól, hogy továbbra is segítőkész maradj.

 

  1. Óriási kitartásod, legendás humorérzéked és éles eszed van. Tökéletesség, hatékonyság, gyorsaság jellemez. Mindig van egy új terved, ötleted amit minél előbb meg is szeretnél valósítani és személyiséged ehhez mindig hozzá is segít. Nem szereted a kötöttségeket, szabadságvágyad óriási, így nem szívesen dolgozol kötött munkaidőben vagy helyen. Kivételesen hiú ember vagy, megjelenésed csakis tökéletes lehet és ezért keményen meg is dolgozol. A szerelemben azonban nem a szépséget, hanem az intelligenciát keresed, aki nem mozgatja meg az agyadat az a szívedet sem fogja!

 

  1. Te egy menthetetlenül romantikus és naiv jellem vagy. Csodálatos, törődő barát vagy, mindig lehet rád számítani. Hiszékenységed és álmodozó jellemed sokaknak arra ad okot, hogy gyerekesnek tekintsenek. Nagy csalódások értek a múltban, de ez sosem akadályozott meg téged abban, hogy továbbra is higgy a „boldog befejezésben”. Naivságodat sokan kihasználják, de te töretlenül jóhiszemű maradsz, mivel azt vallod, hogy minden rossz valami jót vonzz majd később az életedbe. Érzelmeidet nagyon mélyen éled meg és érzékenyebb is vagy másoknál.

 

  1. Eredeti stílusod és csak rád jellemző markáns személyiséged van. Kreativitás és eredetiség jellemez. Nem jársz a kitaposott utakon, nem félsz megfizetni az árat azért, mert a kíváncsiságod mindig veszélyes vizekre visz. Folyamatosan hajt a tenni akarás, alkotni, maradandót hagyni magad után, bekerülni a történelembe...ezek a te igazi céljaid. Karizmatikus, kedves és energikus ember vagy. Az emberekkel nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerülsz, ezért szinte mindenki kedvel téged. Érzelmi téren csakis veled ellentétes személyiségű társsal tudsz komolyan elköteleződni, hiszen ha egyformák lennétek megfojtanátok egymást.

mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!