Igen csak meglepődsz, mely csillagjegyekre jellemző ez...



Ez a két csillagjegy akkor sem mondja ki, hogy szeretlek, amikor nagyon szerelmesek. Ez a szó számukra tabu, a taburól meg nem beszélnek. Hogy melyik az a két csillagjegy, amelyiktől sohasem fogod hallani, hogy szeretlek, a horoszkópokból kiderül. Vajon te is köztük vagy?

Az Oroszlán hiúsága erősebb

Az Oroszlán úgy gondolhatja, hiúságával nem fér össze, hogy ő bárkinek is kimondja a bűvös szót, szeretlek. Az is igaz, borzasztóan nehéz kimondania. Persze sosem árulná el, mennyire hiú és büszke. Hozzáállása szerint párjának pontosan tisztában kell lennie, mit érez iránta. Ha meg nem érzi, akkor mégis minek mondaná? Pedig amikor az Oroszlán igazán szerelmes, a lelke mélyén nagyon is szívesen kimondaná ezt a szót, viszont az a helyzet, szégyelli feltárni ilyen szinten az érzéseit. Úgy van vele, addig jó, amíg párja kevesebbet tud róla, mint ő a szerelméről, és ha rosszul alakul a párkapcsolat, szakítani is jóval egyszerűbb. Sosem jönne rá, viselkedésével mekkora hibát követ el. Ha rá is jönne, akkor sem ismerné be, mert az Oroszlán ilyen. Ő maga a tökéletesség, a hibákat így másokban kell keresni.

A Bak mindig visszafogja az érzéseit

Hűvös és öntelt, ezt gondolják a legtöbben a Bakról elsőre. Olyan, mint egy áthatolhatatlan erődítmény vagy fal. Érinthetetlen, távolságtartó, megközelíthetetlen. Pedig ez a csillagjegy is érez, ráadásul nagyon mélyen, sőt még sírni is képes. Persze csak magában, mások előtt soha. A Bak ugyanis hihetetlenül képes fegyelmezni önmagát. Ha sikerül is szerelmének lebontani az őt körbevevő falat, azt nagyon gyorsan újra felépíti maga körül. Nagyon nehéz a lelkéhez, a szívéhez közel kerülni. Aztán, amikor párja épp feladná a folytonos küzdelmet, akkor nyílik meg, akkor mutatja meg valódi arcát és a valódi érzéseit. De még ekkor sem mondaná ki, hogy szeretlek. Az már túlzottan sok lenne az érzelmekből. Márpedig, ha a Bakot valami riasztja, az a csöpögősség és a romantika. Retteg a veszteségtől, a fájdalomtól, ezért úgy gondolja, amíg visszafogja az érzéseit, addig a lelke sem sérülhet. Ennél nagyobbat valószínűleg nem is tévedhetne.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170912/ez-a-2-csillagjegy-soha-nem-mondja-ki-hogy-szeretlek/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!