Igen vegyesek voltak a vélemények...



Korábban már az ízléses kiságyról, a fali lámpáról és az ágy fölé akasztott kis 'pörgettyűről' is mutatott fotót a szépséges kismama. Rengetegen gratuláltak az ízléses színösszeállításhoz, volt aki szerint kimondottan 'Zsófis' lett a baba szobája.

Ugyanakkor 'bírálói' is akadtak, akik kedvesen, de tudtára adták, hogy unalmas színekkel öltöztette fel a kiságy rácsát és a szobát.

„Ajánlom neked a nagyon színes dolgokat ami majd jobban érdekelni fogja. Mi is csak azokat szeretjük illetve ami csörög zörög.'

„Második babámat várom, 32. hétben vagyok. Egy tanácsot, ha elfogadsz. Színes dolgokat azért vegyetek a Kisfiatoknak mert ezeket nem fogja látni meg nem fogja lekötni, h nincs szín a szobájában. De azért nagyon cuki lett ügyik vagytok!'

„Nagyon szép minden! A körforgó/játszó szőnyeg nem árt, ha élénk színű, a pasztell vagy fekete-fehér cuccokat a picik annyira nem látják.( Hetekig hittem, anno, hogy a lányom utálja a játszószőnyeget (is), közben csak uncsi volt a színe.”

Akármelyik oldalnak is van igaza, csodás ízlésre vall a pici leendő szobájának berendezése, nekünk nagyon tetszik, és vélhetően a babának is fog.

Forrás:

http://netujsag.net/szabo-zsofiek-dontottek-kisbabajukkal-kapcsolatban-vajon-jol-tettek-76503

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!