Ezt súgják a hétre neked a csillagok.



Nem biztos, hogy könnyű elképzelni most, de a munkahelyeden a következő hetekben olyan dolgok is fontossá válhatnak, amikre most még nem is gondoltál. A magánéleted sokszor furcsán alakulhat.

Kos (Március 21 – Április 19)
Nagyon sokat tud segíteni a problémák gyökereinek feltárásában az, hogy miért nem működnek az emberi kapcsolataid. Ha választ kapsz azokra a kérdésekre, amiket barátaid tesznek fel, akkor az előrelendítheti a problémáid megoldását. Az önismeret nagyon fontos dolog, ha kell, keress könyveket a témában, és mélyedj el benne annyira, amennyire csak tudsz! Ne sajnáld az időt a pihenésre!

Bika (Április 20 – Május 20)
Ideje elgondolkodnod azon, hogy mi tesz igazán boldoggá! Senki, és semmi nem lehet jobban a segítségedre, mint saját magad! Ha két érdekes nézőpont létezik a családodban, akkor a legtöbbször maximálisan egyetértesz kedveseddel! Most is egyezik a véleményetek, de ezt még nem ismertétek fel. Adj időt magadnak, és légy türelmesebb! Kedvességgel közeledj barátnőd új kapcsolatához, ne ítélj elsőre!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
A legtöbb problémád az időbeosztásoddal van mostanában. Szánj egy órát minden héten arra, hogy végiggondolod a feladataidat, és meghatározod azt, hogy mit, mikor végzel el! Ez nagy segítség lehet, bármilyen feladatról is legyen szó! Az iskolában a gyerekek furcsa konfliktusokba keveredhetnek, és te is beavatkoznál, de ennek most mg nem jött el az ideje, adj még néhány hetet a tanároknak arra, hogy kezeljék a helyzetet!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ha csak átfutod a levelet, amit egy hivataltól kaptál, akkor könnyen elsikkadhat egy fontos határidő, ami után komoly büntetésekre számíthatsz! Légy alapos, és szánj elég időt arra, hogy átgondold a teendőidet! Menj el vásárolni, és vedd meg azt, ami a legjobban tetszik – az árát pedig ne is figyeld, mert egyébként is van egy kis megtakarításod, amit magadra szerettél volna költeni – barátnőd segít majd a kiválasztásban!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ne várd meg, amíg eldördülnek a fegyverek, és kiássátok a lövészárkokat a családban! Próbáld megelőzni kedvesed családjának furcsa viselkedését, és hass oda, hogy a józan ész győzzön! Neked menni fog, te meg tudod csinálni! Sokan kerülnek olyan helyzetbe, mint te, ezért nem kell kétségbe esned, hiszen sokan megoldották már ezt a fajta nehézséget. Az egészségedre próbálj jobban odafigyelni, különösen az étkezésekre!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egyenrangú félként vegyél részt mindenben, ami a munkahelyi döntéseket illeti! Egy átlagos napod után legtöbbször csak pihenni szeretnél, de az előttünk álló hetekben hatalmas energiák szabadulnak fel benned! Igyekezz ezt kihasználni, és ne hagyd, hogy az átlagos napok beosztása szerint alakuljanak a következő heteid. Nem kell megvenned mindent, ami jó ajánlatnak tűnik, gondold át alaposan, és csak utána dönts!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A téli sportokat eddig is nagyon szeretted, de most különösen nagy élményt jelent majd egy hétvégi kikapcsolódás. Meg kell oldanod, hogy szabad legyél egy pénteki találkozóra, de ez nem fog problémát okozni, meglátod, jól alakulnak majd a dolgok. Mindenképpen el kell intézned egy telefonhívást, még akkor is, ha barátnőd tényleg nem ér rá találkozni veled – légy nyitott, és fogadd el az érzéseit.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Sokkal többet kell foglalkoznod olyan dolgokkal, amikre eddig nem szántál elég időt a munkahelyi elfoglaltságaid miatt. Meg kell csinálnod egy munkahelyi feladatot is, amit azonban csak te érzel annyira fontosnak, és rajtad kívül senki nem figyel oda rá. Ha ettől nyugodtabban alszol, akkor csináld meg úgy, ahogyan jónak látod, de aztán gondold át alaposan, hogy valóban szükség van-e erre, valóban annyira fontos, mint gondolod!

Nyilas (November 22 – December 21)
Nem voltál meghívva egy rendezvényre, amit zokon vettél, de tételezd fel, hogy csak egy tévedés miatt történt mindez. A jóindulatra most egyébként is nagy szükséged lesz! Óvatosnak kell lenned a közlekedésben, óvatosan kell a dolgaidat intézned! Meg kell hallgatnod valakit, akivel eddig még csak szóba sem álltál, de nem vagy benne biztos, hogy elégséges lesz az, amit adni tud! Egy nehéz találkozó vár rád, de nem lesz gond – elintézel majd mindent!

Bak (December 22 – Január 19)
Egy otthoni probléma az egész hetedet tönkre teheti – most olyan dolog romolhat el, aminek a javítása nem ér rá hetekig! Beszélj a főnököddel, és egyezkedj vele arról, hogy a munkáid egy részét valakinek át tudd adni! Hiába követelőzöl, hiába reklamálsz, az állami bürokrácia nem fog felgyorsulni, nem fogod tudni gyorsabban elintézni a dolgaidat! A múltadból feltűnhet valaki, akivel nem biztos, hogy szívesen találkoznál – legyenek kész kifogásaid a visszautasítására!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Megdöbbensz, amikor nem találod a helyed a munkahelyeden, és nem vagy képes arra, hogy változtass! Korszakonként mindig mások az elvárások, de most úgy tűnik, mintha leragadtál volna egy korábbi időszakban. Próbáld meg felrázni magad, próbáld meg felvenni a ritmust, és megtalálni az összhangot másokkal! Sokszor nem érzed magad elég szépnek, de ezen a héten erre nem lehet majd okod – kedvesed elhalmoz majd bókokkal!

Halak (Február 19 – Március 20)
Furcsán csapódhat le a családodban a legújabb ötleted, meg kell győződnöd róla, hogy nem értette félre senki, mert ha neked egyértelmű is, hogy mit szeretnél, másoknak közel sem biztos! Utalásokkal, célzásokkal most nem sokra mész a munkahelyeden, a karrieredet ez nem lendíti előre! Most egyértelműen, és pontosan kell megfogalmaznod mindenről a véleményedet! Nem szabad kétségeket hagynod senkiben!

Forrás:

http://www.anna.hu/ezoteria/heti-horoszkop-januar-15-tol-21-ig-11035.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!