Nézd meg ezt a négy égi képet és a megérzésedre hagyatkozva válaszd ki a neked tetszőt. Ne hezitálj bökj rá egyre és már is meg tudod mi az, amit neked üzen...



Olvasd el, mit üzen számodra a kiválasztott kép:

1. Felelősségteljes és szorgalmas ember vagy. Életedet a mértékletesség szerint éled mind a költekezés, mind az idő terén, hiszen nem szeretsz semmit sem pazarolni. Élvezed az egyszerűséget. Igényes vagy önmagadra és a környezetedben élő emberekre is. Fontos, hogy szakíts időt a munka mellett a családra, barátokra, és a pihenésre is.

 

2. Csendes, nyugodt, optimista ember vagy. Keresed a békét és a biztonságot saját magad és azok számára is, akiket szeretsz. Tudod, hogy mi kell az embereknek, ismered az igényeiket és néha a saját vágyaidat is elhanyagolod miattuk. Igyekezz megtalálni az adás és kapás közötti egészséges egyensúlyt! Fogadd szeretettel a másoktól és az Univerzumtól kapott dolgokat. 

 

3. Vidám, aktív, kaland kedvelő ember vagy, aki szereti az új kihívásokat. A gyors reakcióképességed miatt, gyorsan és hatékonyan hozol döntéseket és nagyon egyszerűen megtalálod a megoldást a problémákra. Bizonyos esetekben türelmetlen vagy. Figyelj arra, hogy amibe belekezdesz, azt fejezd is be!

 

4. Nagyon érzelmes, romantikus, bizonyos esetekben temperamentumos ember vagy, aki élvezi az életet. Nagyon jó az intuíciós képességed. Sajnos nagyobb figyelmet fordítasz arra, amid nincs. Tarts egy kis szünetet és értékeld azt a sok jót, amid már van.

 

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál

Forrás: lostest.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!