Őszintén beszélt arról, hogy mi történt.



Várkonyi Andrea bevállalós: elvállalta, hogy kiutazik Alaszkába, és nyomon követi a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyét. Itt került rázós helyzetbe a műsorvezető: a saját életét kellett mentenie. 

Ugyan a hideg nem Várkonyi Andrea kedvence, ennek ellenére bevállalta, hogy motoros szánnal követi a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyét Alaszkában. Hiába vásároltak be körültekintően a kalandra, a műsorvezető szerint arra a hidegre, ami ott van, nem lehet felkészülni. 'A levegő kristálytiszta, de a hideg jelentése valami egészen más, mint itthon' - árulta el Andi, aki egy rázós élményéről is beszámolt.

'Régebben Szalay Balázsékkal terepraliztam, kislány korom óta motorozom, úgyhogy a vezetéssel nem volt gond, az elég jól ment.

A motoros rutinom segített is elkerülni egyszer egy nagyon veszélyes helyzetet:

elrántottam a kormányt, és hátrafelé levetődtem a hómobilról, különben fának csapódtam volna. Ott nincs mese, föl kell találnod magad, mert nagyon-nagyon távol van a segítség' - árulta el a Best Magazinnak Várkonyi Andrea. 

Forrás:

http://www.life.hu/lifeutazas/20180329-varkonyi-andrea-alaszkaban-razos-helyzetbe-kerult-sajat-eletet-kellett-mentenie.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!