Balázs Klári beszélt diétájáról...



Budapest - Balázs Klári eloszlatta a súlyveszteségével kapcsolatos tévhiteket: tudatosan kezdett diétába az énekesnő.

Színes Ász információi szerint, Balázs Klári 12 kilót adott le egy év alatt. Voltak olyanok, akik aggódni kezdtek az énekesnőért, hogy talán valamilyen betegség állhat a súlyveszteség mögött, de Klári megnyugtatott mindenkit: erről szó sincs.

Az elmúlt évben tudatosan nagyjából havi egy kiló fölöslegtől szabadultam meg, így nem drasztikusan hirtelen a súlyveszteségem. Bár még most sem értem el a magasságomhoz ideális testsúlyt, mégsem szeretnék tovább fogyni, hiszen így is nagyon jól érzem magam a bőrömben! - mesélte Klári, akinek előző fogyókúrája életveszélyesre sikeredett.

Korda György kedvese az esküvői fotóit nézegette, amikor rájött, hogy fogynia kell, de ennek nem a legjobb módját választotta akkor.

- Hashajtót szedtem és semmilyen táplálékot nem vittem a szervezetembe, csak spenótot és húslevest ettem. Végül már úgy néztem ki, mint egy halálmadár, és kórházba kerültem - emlékezett vissza Klári, akinek a testéből minden ásványi anyag kiürült a fogyókúrája miatt. Végül infúzióval sikerült megmenteni a művésznőt, aki arról is mesélt, hogy férjével igen komoly fizikai terhelésnek vannak kitéve a koncertek alatt, ugyanis előfordul, hogy naponta háromszor is fellépnek.

- Boldog vagyok, mert előszedhettem az összes régebbi, értékes ruhadarabomat, és már egy dekát sem szeretnék fogyni.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/korhaz-eletveszelyes-fogyokuraval-szabadult-meg-kiloktol-balazs-klari/qp55bdf?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!