Egy mondatos horoszkóp.



Szakmádban és az üzleti életben a nap első felében, amikor a Bikában lévő Hold a Merkúrral kedvező fényszöget zár be, tekintélyre tehetsz szert. Céget alapíthatsz, kiélheted érzékiségedet, sőt még a fogorvosodhoz is bejelentkezhetsz. Ápold a dekoltázsodat és a nyakad tápláló pakolásokkal, fogyassz burgonyát, hagymát és gyökeres zöldségeket. Mivel a mai napon a Mars jegyet vált, a Skorpióból átlép a Nyilasba, az esti órákban pedig szembenállásba kerül az Ikrek-Holddal, ne kényszeríts senkit döntésre. Ha valaki maga mellett akar tartani, kitörhet rajtad a menekülési vágy.  

Kos (03. 21-04. 20.)

 A reggeli órákban kérhetsz fizetésemelést, tárgyalhatsz munkáról, de mivel rokonaidnak és másoknak is megvan a maga élete, abba este nem szabad beleszólnod.

Bika (04. 21-05. 20.) 

Partneredben megvannak azok a tulajdonságok, amelyeket nagyra értékelsz, de ha nincs pénz a folyószámládon, akkor mi a csudának költekezel ész nélkül?     

Ikrek (05. 21-06. 21.) 

Délelőtt elkerülhetetlenül meg kell tenned, ami vállalkozásod vagy anyagi helyzeted javát szolgálja, de az esti órákban ne hagyd, hogy jogaidat semmibe vegyék.

Rák (06. 22-07. 22.) 

Ha rokonaid vagy barátaid tanácsát kéred, a nap első felében segítenek rajtad, de az esti órákban ne ítélkezz mások fölött, viszont térj ki a kínos kérdések elől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) 

Ma inkább dicsőségre vágysz, mint pénzre, és ha megbecsülnek, éjjel-nappal dolgozol, de este ne akarj olyan együttlétet, amelyben csak a párod leli örömét. 

Szűz (08. 24-09. 23.) 

Lelkiismeretesen és megbízhatóan dolgozol, de este csillapítsd ingerültségedet, mert mind a családban, mind a baráti körben érzelmi viharok törhetnek ki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) 

Mivel a bizonytalanságot ki nem állhatod, szükséged lehet megfelelő üzlettársra, de az esti órákban ne hagyd, hogy mások előírják, hogyan élj, mikor házasodj.    

Skorpió (10. 24-11. 22.) 

Reggel felkeltheted partnered vagy leendő ügyfeled figyelmét, hogy érdemes veled találkozni, de este már nem érdemes harcba szállnod néhány garasért. 

Nyilas (11. 23-12. 21.)

 Ma elvárod, hogy jól megfizessék a munkádat, de este ne akarj a párod helyett dönteni, és ne hidd, hogy a jóisten veled kívánja megajándékozni a férfinemet.

Bak (12. 22-01. 20.) 

A nap első felében figyelmességet a párodtól várj, de ha este a hitvesed vagy rokonod személyes jellegű kérdésekkel ostromol, nem kell mindent az orrára kötnöd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) 

Családi problémáid megszűnőben vannak, de megszakadhat egy kapcsolatod, ha minden áron le akarsz körözni másokat a pasikért folytatott versengésben.

Halak (02. 20-03. 20.) 

Partnered figyelmének elnyerésére a bókolás a legjobb módszer, este viszont, amikor nézeteltérésetek támad, megérted, hogy az együttélés nem is olyan egyszerű.  

Forrás:

https://www.glamour.hu/glamour-horoszkop/egymondatos-horoszkop-januar-26-28721

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!