Ma sem maradt a csillagok segítsége nélkül.

Kos

Ha otthonod felújítását, vagy egy nagy rendrakást terveznél, a mai nap remek alkalom erre. A színek,  a stílusok és az elrendezés helyes megválasztása komoly felelősség, ha lehet, kérd ki mások segítségét is ebben.

Bika

Ma egy váratlan hívás, vagy látogatás okozhat izgalmat. Ez hatással lehet a munkádra is, ezért érdemes kihoznod belőle a legtöbbet. Emellett remek szórakozás is kikerekedhet a dologból, úgyhogy hajrá!

Ikrek

Ma lehet, hogy erőt vesz rajtad az aggódás a pénzügyek miatt, ugyanis a közelmúltban talán kicsit túllőttél a célon, ami a kiadásokat illeti. Racionálisan tekints a helyzetre és ha így teszel, látni fogod, hogy a probléma nem is akkora, mint azt elsőre gondoltad. Némi odafigyeléssel könnyen kezelhető.

Rák

Számodra nagyon fontos a romantika és a jó emberi kapcsolatok, így nagyon sokat meg is teszel azért, hogy a körülötted lévőkkel jó viszonyt ápolj. Még a múló szerelemből is képes vagy barátságot megőrizni. Ma épp egy ilyen viszonyod kerül előtérbe.

Oroszlán

Ma ki lehetsz éhezve egy kis kultúrára így érdemes lenne valami ilyen programot szervezned magadnak és partnerednek. Talán látogass meg egy kiállítást, vagy menj el színházba. Olyan inspirációkat szerethetsz, melyek napokra elkísérnek majd.

Szűz

Általában kíváncsisággal és nyitottsággal fogadod a művészetet és ma különösen ilyen kedvedben leszel. Nézz meg egy érdekes tárlatot, vagy egy művészfilmet valamelyik moziban és meglátod, hogy mennyire fogékony leszel az üzenetekre.

Mérleg

Általában megbízhatóan döntesz, ha válaszút elé állsz, de ma erőt vehet rajtad a bizonytalanság. Talán nem tudsz megfelelően koncentrálni, vagy csak fáradt vagy. Halaszd a döntést későbbre, holnapra talán már teljesen kitisztul a fejed.

Skorpió

Az optimizmus és a jövőbe tekintés lesz az, ami most a legfontosabb számodra, hiszen épp számot készülsz vetni eddigi életeddel és döntéshozatal előtt állsz a továbbiakat illetően. Próbálj fontolóra venni minden lehetséges forgatókönyvet és dönts felelősen.

Nyilas

Ma valaki új lehetőséget kínál számodra, ami a pénzügyi helyzetedre is hatással lehet. Persze soha semmit nem adnak ingyen, úgyhogy fel kell készülnöd arra, ha elfogadod a feltételeket, az áldozatokkal is jár majd. Ha bizonytalan vagy, aludj rá egyet!

Bak

Már teljes az izgalom, hiszen hamarosan nagy társasággal ünnepelni fogsz. Olyanokkal is találkozhatsz, akiket rég nem láttál és ez az, amivel vigyáznod kell, mert most könnyen előfordulhat némi súrlódás egy rég nem látott ismerőssel. Lehet, hogy akad ott még némi elvarratlan szál?

Vízöntő

Ma nem feltétlenül érzed magad jól, mert kezdesz lemerülni. A stresszt sem bírod túlzottan elviselni, így az lenne okos dolog, ha most egy időre kikapcsolnád magadat. Már, ha ez lehetséges lenne. Az viszont nagyon is az, hogy elvonulj valahová pihenni pár napra.

Halak

A szerelmi életed ma a szokásosnál is izgalmasabb lehet, különösen, mivel partnered szemében is ott lesz az a huncut csillogás, amely mindig beindít. Tervezz be mára egy romantikus estét, nem fogod megbánni!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/12/napi-horoszkop-2017-december-29-nehez-dontesek-elott/p4

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!