Ezért került a kórházba.



Fásy Ádám túl sokat vál­lat, ezért lett vá­rat­la­nul rosszul. Az éne­kest kór­házba vit­ték, ahol tel­jes ki­vizs­gá­lá­son esett át.

Fásy Ádám imádja a finom ételeket, az ideje nagy részét a konyhában és a színpadon töltené, ám be kellett látnia, hogy a sok munka, az állandó pörgés és a nagy falatozás együtt komolyan megárthatnak neki.

Fásy Ádám eddig senkinek nem beszélt a történtekről

Fásy Ádám eddig senkinek nem beszélt a történtekről

Fotó: Markovics Gábor

Az énekes szervezete egyszer már megálljt parancsolt, ám eddig senki nem tudta, hogy Fásy Ádám éppen egy éve – teljes titokban – a szívével kórházba került. A zenész most sem akarta nagydobra verni, ám a karácsonyi beszámoló és a finom magyaros ételek kapcsán mégis fény derült a titokra.

Mivel nem történt nagyobb baj és már egy év is eltelt az eset óta, Ádám is könnyebben beszélt az ijesztő percekről. 

'Tavaly év elején kerültem kórházba. Hirtelen lettem rosszul, az orvosok a szívemre gyanakodtak. Teljes kivizsgáláson estem át, így derült ki, hogy túlhajszoltam magam az év végi fellépésekkel. Sok volt a munka, de gyanítom, hogy az ünnepek alatti falatozások is közrejátszhattak”

– árulta el Fásy Ádám, aki azóta igyekszik jobban odafigyelni magára. Az étvágyával soha nem volt gond, köztudott, hogy imád főzni, de a mértékre ma már jobban ügyel.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-fasy-adam-korhaz-sziv-eves-karacsony-f-zes/?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!