Ma sok feszült helyzet vár egyes csillagjegyekre.



Kos

A benned munkáló feszültséget az okozza, hogy tudatalattid nehezen dolgozza fel azt a sok problémát, ami felhalmozódott mostanában. Muszáj a terheidből valamennyit letenned a válladról és azokat a fájdalmakat, amiket egyes emberek okoznak neked meg kell szüntetned. Állj ki magadért, mondd el véleményedet, még ha ez konfliktushoz vezet is.

Bika

Nem jól vannak a dolgok így, veszélyes játékba kezdtél amiatt, hogy valakivel elkerüld a konfrontációt. Pedig, ha belegondolsz, az illető semmit sem tehet ellened. Minél tovább folytatod ezt a hazugságot, annál nagyobb az esélye, hogy olyanok is megbántódnak, akiket nem akarsz megsérteni.

Ikrek

Mostanában a táplálkozásod nagyon egyoldalú lett és ez nem tesz jót az egészségednek. Egészséges ételeket kellene fogyasztanod, mert hosszabb távon megbosszulja magát, amit most teszel. A tested megérdemli a tiszteletet és a megfelelő üzemanyagot épp úgy, mint a kocsid.

Rák

Ha valamilyen gondod van a partnereddel, ne magadat okold és ne maradj csendben csak azért, hogy megőrizd a kapcsolat egyensúlyát! Ha nem vagy hajlandó szembenézni a valósággal, akkor

Oroszlán

Ma váratlan ellenállásba ütközhetsz ss igencsak valóságos konfrontációba keveredhetsz. Ne becsüld alá ellenfeledet, kerekedj felül az érzelmeiden és reális megoldásokat javasolj a vita során! Ha pedig hibáztál, ismerd el, senki sem tévedhetetlen.

Szűz

Annyi figyelmet adj szeretteidnek, amennyit csak lehet. Tudod, rövid az élet és a napok csak peregnek, ki tudja, mennyi időt tölthettek együtt. Mondd el eddig titkolt érzéseidet is és ne halogasd a nagy beszélgetést. Minél tovább vársz, annál nagyobb fájdalmat okozhat a dolog.

Mérleg

Ne fuss el a feszültségek elől, hanem nézz szembe velük! Ha nem foglalkozol azonnal egy problémával, később nagyon megbánhatod a halogatást. Oldd meg a problémát azonnal és lépj tovább! Az emberek megértik majd és ha szóvá is teszik, később megbékélnek.

Skorpió

Ne játszadozz mások érzelmeivel, különösen, ha az illető közel áll hozzád! Ha úgy érzed, szükséged van valamire, mondd el egyenesen, nem mindenki szereti az érzelmi találós kérdéseket. Ha sokáig csinálod ezt, végül olyan helyzet állhat elő, amelyet nem terveztél.

Nyilas

Ne próbálj meg mindenki lelkivilágával foglalkozni, elég neked a sajátod! Az empátia dicséretes tulajdonság, de valamikor szembe kell nézned a helyzettel, hogy a saját igényeid sincsenek kellően kielégítve. Kérj segítséget ez egyszer te! Ha nem árulod el, az embereknek fogalmuk sem lesz, arról, mit érzel valójában.

Bak

Az éjjel olyan intenzív álmokat láttál, hogy igazából fel sem szeretnél ébredni. Ha az megoldható, ne is kelj fel az ágyból ma! Ha nem, akkor viszont nap közben összpontosíts arra, amit a szíved diktál. Az érzelmeid ma intenzívek lehetnek, ezért légy óvatos a döntésekkel!

Vízöntő

Ma úgy érzed majd, mintha valaki kettős játékot játszana veled. Lehet, hogy a hátad mögött kiforgatja a szavaidat, hogy úgy állítson be, mint aki rosszban sántikál, közben a szemedben kedvességet színlel. Tedd világossá mindenki számára az igazságot és szállj szembe vele!

Halak

Ma csaponganak a gondolataid, ezért kifelé olybá tűnhet, mintha állandóan változtatnád a véleményedet. Ez fejben akár még lehet is így, ám jobb lenne, ha hangosan nem mondanád el azonnal ezeket. Nem kell minden gondolatodat megosztani másokkal. Gondolkodj, elemezz, és ha már végleges, amit mondani akarsz, csak akkor szólj róla!

Forrás:

http://bekezdes.org/friss-napi-horoszkop-2017-december-9-feszult-helyzetek-77341

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!