Az énekesnő mesélt róla, hogy miért került kórházba



Az énekesnő a Story magazinnak mesélte el, miért került kórházba Peruban.

Élete legszebb kalandjaként tartja számon perui utazását Rúzsa Magdi. Az énekesnő már régen vágyott a távoli országba, teljesen magával ragadta a kultúra és a természeti szépségek. Többször 4000-4500 méter magasban túráztak, ahol az ember már igen sérülékeny, de mégsem így történt a baj. A reggel torna közben tört el Magdi foga, és egy szilánk belefúródott az ínyébe. A seb hamar begyulladt, az énekesnő szája pedig teljesen feldagadt. Pár nappal később be is lázasdosott, és olyan fájdalmai voltak, hogy az ájulás kerülgette, remegett a teste. A helyiek hiába próbáltak segíteni Magdni, semmi sem használt, így kórházba kellett szállítani.

Rúzsa Magdi kórházba került PerubanFORRÁS: INSTAGRAM.COM/RUZSAMAGDOLNA/

'Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Borzasztó fájdalmakat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól, rázkódott a testem. Tényleg nagy volt a pánik' - mesélte Magdi a Story magazinnak.

A szilánkot végül sikerült eltávolítani, és az énekesnő hamar jobban lett. Lázasan, fájdalmak között azonban sok minden lepergett előtte, csak a szeretteire tudott gondolni. Azt mondja, ilyen helyzetben sok mindent átértékel az ember.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180208-korhazba-kerult-ruzsa-magdi-peruban.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!