Erre nem számítottak.



Egy hatgyermekes anyuka póktojásokat talált banánjában, méghozzá evés közben. Lorraine Wall egy szupermarketben vásárolta a gyümölcsöket, amelyek kellemetlen meglepetést okoztak már az első falat után.

„Ropogós volt, de lenyeltem. Először csak azt gondoltam, biztos nem elég érett még. Aztán megnéztem, és láttam, hogy teli van barna ragaccsal” – nyilatkozta a nő.

Később kiderült, hogy ezek póktojások voltak. Lorraine pánikba esett, félt, hogy kikelnek benne a tojások, így felhívta az orvosi ügyeletet, akik azt tanácsolták, hogy menjen be a kórházba. Azonban gyermekeit nem akarta otthon hagyni, így nem kapott orvosi ellátást. A nőnek ugyan nem lett komolyabb baja, gyomra felfordult, s azóta sem tud rágondolni a banánevésre, sőt, ki is tiltotta ezt a gyümölcsöt háztartásából.

A póktojásos banánnak az lett a sorsa, hogy alufóliába csomagolva visszavitték az üzletbe, ahol felajánlották, hogy kicserélik. Az anyuka azonban képtelen lenne újból banánhoz nyúlni.

A szupermarket szóvivője szerint sajnálattal hallották az esetet, hiszen igyekeznek a legminőségibb friss gyümölcsökkel és zöldségekkel ellátni a vásárlókat. A beszállító kapcsán vizsgálatot folytatnak, s azt ígérik, tájékoztatják majd a vásárlókat a fejleményekről.

Forrás:

http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/poktojasos-banant-evett-veletlen-egy-anyuka/f3ykpc8

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!