Újabb terror támadás történt a brit fővárosban...



Robbanás történt péntek reggel egy metrókocsiban London nyugati részén, a Parson's Green nevű megállónál. Az utasok hővel járó, robbanásszerű jelenségről számoltak be. A beszámolók szerint néhányan égési sérüléseket szenvedtek az arcukon. A District metróvonalat részben lezárták, az állomást kiürítették.

Egy lapértesülés szerint egy fehér doboz robbant fel London nyugati részén, a Parson's Green nevű megállónál. Az utasok hővel járó, robbanásszerű jelenségről számoltak be. A médiában megjelent egy fotó egy zacskóba csomagolt, égő és füstölgő fehér műanyag dobozról.

A beszámolók szerint néhányan égési sérüléseket szenvedtek az arcukon. A District metróvonalat részben lezárták, az állomást kiürítették.

 

Brit sajtójelentések szerint a robbanást követően pánik tört ki a metróállomáson. Később fegyveres rendőrök érkeztek a helyszínre  - derült ki a Telegraph cikkéből.

 

A metrón ültem , amikor hirtelen pánik tört ki,sokan sikoltoztak - számolt be a történtekről egy férfi. A Telegraph tudósítása szerint a férfi arról is beszélt, hogy egy nő közelről látta amint a táska felrobban.

Forrás:

http://www.origo.hu/itthon/20170915-robbanas-a-londoni-metroban.html 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!