Most megtudhatod, hogy mire számíts mára...



Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp

Mostanában új szövetségeseket választottál magad mellé, de egyáltalán nem biztos, hogy körültekintően választottad ki ezeket a szövetségeseket. Egyáltalán nem biztos, hogy jó embereket választottál magad mellé az elmúlt pár hétben. Itt az ideje annak, hogy újra válassz, ezúttal jó szándékú embereket!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp

Van egy barátnőd, akinek gyönyörű a bőre, és mintha nem is fogna rajta az idő. Ő az, akitől most érdemes lenne tanácsot kérned. Ő az, akitől érdemes lenne megkérdezned, hogy hogyan és mivel ápolhatod a legjobban a bőrödet a téli hónapokban A bölcs tanács most sokat segít neked.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp

Ha nem érted meg, hogy mit szeretne a főnököd, akkor bátran kérdezz vissza: Mire gondol pontosan. Hidd el, ha így teszel, azzal csak tekintélyt szerzel a szemében. Pontosan tudni fogja, hogy azért kérdezed ezt, mert jól akarsz teljesíteni. Az igyekezet pedig olyasmi, amit a főnököd nagyon is értékel ma.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp

Valaki nagyon szeretne összeveszni veled. Az, hogy ez sikerül-e vagy sem csak rajtad múlik. Csak te döntheted el, hogy hagyod-e magad belerángatni ebbe a veszekedésbe. Csak te döntheted el, hogy mi a fontosabb: Az, hogy igazad legyen-e, vagy az, hogy béke legyen köztetek. Az, amit választasz meghatározza a napodat.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp

Sokkal egyszerűbb a helyzet, mint ahogyan azt gondolod: Valójában két döntési lehetőség áll előtted. Azt hiszed, hogy van rossz választási lehetőséged, de valójában mindkét döntés szuper döntés. Még az sem biztos, hogy valóban választanod kell, és nem kaphatod meg esetleg mindkét lehetőséget.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp

Azzal, ha felemeled a hangodat nem sikerül nyomatékosítanod a mondanivalódat. Legyünk őszinték: Ezzel csak elhitelteleníted magadat. Most sokkal jobb, ha a kiabálás helyet példákat hozol, és ha magyarázattal szolgálsz. Az észérvek sokkal többet érnek, mint az, ha idegeskedsz, vagy ha felemeled a hangodat.

Szűz jellemzése, horoszkópjai

Megosztás:  

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy a szerelmed felbosszant téged szerdán. Ne felejtsd el: Csak azokra tudsz igazán mérges lenni, akiket igazán szeretsz. Szóval nézhetnénk úgy is hogy most jó, ha mérges vagy a szerelmedre. Ezt a haragodat használhatod arra, hogy észrevedd, milyen mélyen szereted még őt. Ha pedig szereted, akkor könnyen meg is bocsátasz neki.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp

Figyeld meg a szavaidat: Lehet, hogy olyan módon fogalmazol, hogy a szavaid elárulják azt, amit akarsz, és amit még magadnak sem mersz bevallani. Ilyen módon pedig lehet, hogy az, aki figyel rád az előbb tudja, hogy mit szeretnél, mint te magad. Szerdán szánj időt ara, hogy tisztába gyere a saját céljaiddal és vágyaiddal.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp

A szerelmed túlvállalta magát és ez bizony rád is hatással van. Lehet, hogy most nincs annyi ideje rád, mint ahogyan azt szeretnétek, és ettől mindketten frusztráltabbak vagytok. Jó megoldás lehet, ha kihasználjátok a lopott perceket: Azokat a rövid pillanatokat, amikor éppen egy légtérben tartózkodtok.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp

Használd a logikádat szerdán! Igen, tudom, hogy mostanában az érzelmeiddel és az intuícióddal akarsz dolgozni, de ez nem jelenti azt, hogy ne használhatnád a logikádat is. Sőt! Valójában az lenne a legjobb, ha a logikád és az intuíciód együtt működne, és ha akkor tennél meg valamit, ha mindkettő arra biztatna.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp

Néha az az érzésed, hogy butaságokat mondasz, de ha jobban belegondolsz rájössz, hogy ez csak olyankor fordul elő, amikor egyszerre két dolgot csinálsz. Igen, tudom, hogy szereted azt hinni, neked könnyen megy a többfelé figyelés. Valójában azonban akkor vagy a leghatékonyabb, ha mindössze csak egy dologra figyelsz.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop_napi/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!