Te is a szerencsés horoszkópok közé tartozol?

Csillagjegyed meghatározza a pénzzel kapcsolatos karmádat.

Oroszlán

Költ, mint egy eszelős, vörös szőnyegen megy a kisboltba is, és csak arra keress, hogy elszórja. Mégis mindig van neki, az Univerzum mindeg megajándékozza éppen annyival, amennyire szüksége van, ráadásul nem veszi el a másét, csak erős akarata bevonzza a pénzt. Hozzátartozóit is kényezteti, pompával veszi körül.

Skorpió

A más pénzének a kezelője. ez nem azt jelenti, hogy elveszi a másét, de megtalálja a lehetőséget, hogy mások pénzét megfialja, és akkor mindenki jól jár. Fontos neki a pénz, sokat töpreng rajta, és amit elhatároz, azt egy Skorpió meg is csinálja. Hajlamos időnként költekezni, máskor viszont nagyon meghúzza a nadrágszíjat.

Minden a kényelem és az élvezetek. Jól vigyáz arra, hogy erre mindig legyen forrás. Tud bánni a pénzzel, akkor is, ha költeni is tudja. Mindig biztonságra törekzik, óvatos, ezért mindig van pénze. Nem ritka, hogy nagy vagyont halmoz fel, mivel a Bika lételeme a gyűjtés, a megtartás.

Egy Bak sosem csúszik le, mert nagyon óvatos, ha mégis, egy rövid időre ez megtörténik, akkor feláll, és kezdi előlről. A Bak nemcsak a maga biztonságát képes megteremteni, de akit a szívébe fogad, annak többé nem lesz gondja az életben, mert a Bak támaszt nyújt neki. Nagyon nem szeret költeni, de ha igazán megszedi magát, nem veti meg a minőségi dolgokat, mert ha nem is élvezkedik, mint a Bika, és nem pompakereső, mint az Oroszlán, de titokban végtelenül sznob.

Forrás:

http://bekezdes.org/ezek-a-csillagjegyek-akarmit-is-tesznek-mindig-dol-hozzajuk-a-penz-82515

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!