Megdöbbentette Dancs Annamarit is az ok.

Egy évvel az esküvő után szakított Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamária. A Budapesti Operettszínház két művésze hónapok óta külön él, a színésznő egyedül neveli kisfiukat.

Dancs Annamária először beszélt arról, hogyan szakított vele férje, és hogy élte meg, hogy egyedül maradt gyermekükkel. Négy hónapos volt a kisfiúk, amikor elhagyta a férje, Kerényi Mikós Máté. 

'Hét éve ismerjük egymás Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogságban éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt. Aki ismer, tudja rólam, hogy a legnagyobb rajongással szerettem a férjemet, azt a törődést, gondoskodást, amire csak egy szerelmes nő képes, mind megadtam neki. Gyönyörű volt az esküvőnk, majd sok nehézség és küzdelem árán megfogant a babánk, aki tavaly februárban, 2 kiló 20 dekával, koraszülöttként jött világra. Szépen cseperedett, Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz.

 

Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni,

nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp nem kaptam választ' - mondta a művésznő a Bestnek.

 

 A lapnak arról is beszélt, hogy hónapokon át küzdött a férjéért, a házasságuk megmentéséért, de hiába. 'Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem' - mesélte.

Forrás:

http://www.origo.hu/teve/20180105-kiderult-miert-hagyta-el-feleseget-kerenyi-miklos-mate-szinesz.html?utm_source=hirkereso

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!