Döbbenetes dologról beszélt.



A Groovehouse énekesnője, Judy balesetével tele volt a sajtó, amikor 1998-ban egy karambol után majdnem belehalt a sérüléseibe.

A tragédia után plasztikai műtétek sorozatán ment keresztül, melyek alatt rettenetes élményekkel gazdagodott.

„Amikor felébredtem az altatásból, éreztem, ahogy éppen összevarrják a csípőmet. Ilyenkor úgy le van lazulva az ember, hogy nem nagyon tud szülni, ha baj van. Egyszer csak hallottam, hogy mondják, már fent van, már ébredezik, viszont az altató hatása alatt magatehetetlenül feküdtem, és nem tudtam jelezni, hogy tényleg ébren vagyok. de éreztem minden fájdalmat – meséli a sorry! magazinnakaz énekesnő, aki szerint két alkalommal is előfordult ilyen eset. – Hallottam, hogy beszélnek, és éreztem a tűszúrásokat is, ahogy a sebeimet varrták. Nem tudtam reagálni, nem tudtam szólni, hogy fáj, pedig valóban nagyon fájt. Az orvosok azt mondták utólag, hogy csak álmodtam az egészet, de én tudtam, hogy nem álmodtam.”

Az énekesnő a történtek ellenére szerencsére nem félt attól, hogy hasonlóan járhat a későbbi műtétei során is, az idő pedig őt igazolta. „Mára már nem fél a műtétektől, sőt, úgy fordítom meg fejben, hogy nagyon várom mindegyiket, hiszen láthatom az eredményüket. A harminchat műtétemből a legtöbb sikeres volt.”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!