47 éve élnek boldogan békességben...



Végvári Ádám még gimnazista volt, amikor megismerkedett Ildikóval, az érettségi után pedig rögtön össze is házasodtak. Felesége mindössze 18 éves volt, amikor az esküvőjükre sor került, Végvári Ádám pedig 19 évesen lett apa, mikor megszületett első lányuk, Anita.

A Neoton Família együttes gitárosa immáron 47 éve él boldog házasságban feleségével, aki két másik közös gyermeknek is életet adott: középső lányuk, Kata után Zsófi született meg, akik ma már felnőttek, és összesen hat unokával ajándékozták meg szüleiket. 

A népszerű zenész 1989 óta él egy zuglói családi házban két lányával és unokáival, de Kata lánya sem él tőlük nagyon messze, hiszen mindössze három utcányira lakik tőlük. Eredeti végzettségét tekintve Végvári Ádám és felesége is vegyész, a gitáros pedig már az 50. házassági évfordulójukra készül, ami három év múlva lesz.

- Három év múlva ünnepeljük a feleségemmel az 50. házassági évfordulónkat. A fejemben már kész a terv: hajókázunk egyet a Dunán a szűk baráti körrel és persze a családdal. Aztán mindenkit a hajón hagyunk, mi meg leszállunk Surányban, és elmegyünk a nyaralónkba. Úgy is ritkán vagyunk kettesben - fejtette ki terveit Végvári Ádám a Story magazinnak adott interjújában.

Forrás:

http://femina.hu/hazai_sztar/vegvari-adam-felesege-ildiko/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!