Kérlek benneteket segítsetek egy megosztással.



SOS! Keresem, azt a férfit, aki EZT a borzalmat művelte a 15 éves fiammal Danival! A rendőrség tehetetlen. Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek egy megosztással! 

 

Kedves szülők, kedves mindenki!Kovácsné Nagy Emese kérésre osztjuk meg segélykérését és nagyon bízunk benne, hogy tudunk segíteni! Kérlek szépen benneteket, hogy osszátok meg a felhívását!

'SOS! Ezúton üzenem annak az egyelőre ismeretlen 'embernek', már ha hívhatom így az illetőt, aki tegnap, 2018.09.03-án, az esti órákban csúnyán helybenhagyta a gyermekemet, aki hosszú perceken keresztül az út szélén hevert magatehetetlenül egy marinaparti utcában Budapesten. Ha a rendőrség nem is de én biztosan MEGTALÁLLAK! Hogy képzeled, hogy fogod magad, odamész valakihez aki nálad fiatalabb, gyengébb és csak úgy ok nélkül össze vissza vered? Azt gondolom, hogy minden édesanya ezt tenné a helyemben. Nem hagyhatom, hogy ez mással is megtörténhessen! Felelősségre kell vonni a gazembert!Mégis, mond már el mit ártott neked a hazafelé sétáló Danikám?! El nem tudom képzelni.. De hányok tőled te.. nem is tudom minek nevezzelek. Kinek bizonyítottál ezzel?? Most erősebbnek gondolod magad?A gyermekem nem látott belőled sokat, de azt tudjuk, hogy a sötét bőrszíne alapján 25- 30 év körüli, kb 180 cm magas, feltűnően jó fizikai állapotban lépő vélhetően roma férfit keresünk! Volt annyi lélekjelenléte a fiamnak, hogy megjegyezte a férfi jobb arcfelén lévő egyértelműen cápauszony formájú tetoválást. Piros Adidas póló volt, fekete nadrággal és piros Adidas cipővel, a fiam szerint rendkívül jól öltözöttnek tűnt, nem is gondolta volna, hogy ez lesz a vége... Többet nem tudott a még mindig sokkos állapotban lévő fiam elmondani. Szörnyen elvagyok keseredve, hogy manapság ilyen megtörténhet, ráadásul nem is lakunk egy kihalt helyen. Kérlek titeket, aki felismeri a férfit vagy esetleg látott, hallott valamit vele kapcsolatban az értesítse a Budapesti Rendőr-főkapitányságot Cím: Budapest, Teve utca 4-6., 1139 Magyarország Telefonszám: +36 1 443 5000  vagy írjon személyesen nekem, az email címemre: [email protected] Kérlek segítsetek egy megosztással! Minél többen tudnak róla, annál előbb meg tudjuk találni a gazembert, aki másra is nagyon veszélyes lehet!HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGÉT!Üdvözlettel és tisztelettel:Nagyné Kovács Emese

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!