Nyugodjon Békében! - Ti mivel büntetnétek meg őket?



Szörnyű tragédia történt ma délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasváriban, közölte a friss hírt a Blikk.

 Az ottani általános iskola egyik Magyar- történelem szakos tanárával végeztek kegyetlen módon a helyi fiatal, 8. osztályos roma diákok, mert korábban az egyik osztálytársuknak elégtelen osztályzatot adott a tanárnő. A szóban forgó tanuló sorozatosan nem készült az órákra és gyakran hiányzott is. Mesélte sokkos állapotban az iskola igazgatója. A szörnyűség akkor történt, mikor délután a tanítás végével a 48 éves tanárnő hazafelé indult biciklijével. A fiatal roma gyerekek megvárták majd körbezárták őt és botokkal addig ütötték még a nő belehalt a sérüléseibe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr főkapitányság szándékosan megalapozott emberölés vétségével előzetes letartóztatásba helyezett 2 fiatalkorút. 3 másik társukat még keresik, illetve bizonyíték hiányában még nem indult eljárás több tettes ellen. 

A kegyetlenül meggyilkolt tanárnő 3 gyermek édesanyja volt és boldog feleség, mesélték a helybéliek. Férje és közeli hozzátartozói a sokktól nem bírtak nyilatkozni. Amennyiben több információt is megtudunk az esettel kapcsolatban, frissítjük cikkünket!

- Nyugodjon Békében! Gyermekeinek és családjának őszinte részvét és hatalmas erőt kívánunk! Ti mégis milyen büntetést adnátok az olyanoknak akik erre képesek??! Szívből reméljük, hogy a vétkesek elnyerik méltó büntetésüket! Az Isten kegyelmezzen lelküknek!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!