Végre kiderült.



Továbbra is edző-férje, Shane Tusup nélkül edz a Duna Arénában a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, akit egy titokzatos nő fuvaroz az úszókomplexumhoz. Kiderült hogy az ismeretlen hölgy az Iron Lady bizalmasa, legjobb barátnője és személyi asszisztense egyben.

A lap értesülése szerint a kiváló sportoló nála húzta meg magát, amióta különköltözött Shane-től. Néhány napja látták Katinkát és asszisztensét késő este kettesben:

'Nem volt náluk se táska, se semmi. Olyan volt, mintha csak lementek volna sétálni'

– mondta egy olvasóriporter.

A klubhoz közel álló informátor úgy tudja szoros viszonyt ápol egymással Hosszú és személyi titkára.

A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől az Iron Lady, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot

– mondta a forrás, aki szerint hamarosan rendeződni fog a páros viszonya.

 

Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van.

Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll. Az amerikai tréner valóban kiváló szakember, de azért nézik el a sorozatos botrányait, mert a világ egyik legjobb úszónője a felesége'

- érvelt az informátora.

Forrás:

http://netujsag.net/vegre-kitudodott-mi-hosszu-ka-tinka-baja-shane-tu-sup-pal-78970

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!