Válassz a 4 kép közül egyet! Hallgass a belső hangra! A választásod tükrözi milyen is vagy valójában!



1. Bizalom

Érzelmes ember vagy, aki valóban törődik másokkal. Vágyaidat, minden energiádat felhasználva igyekszel elérni. Néha elönt a kétségbeesés, mert úgy érzed, hogy gyorsan telik az idő. Határozd meg a céljaidat és tedd meg a lépéseket, hogy elérd azokat. Ma veted el a jövőd magjait! Soha ne késlekedj, ne halaszd el a feladataidat, mert minden egyes dolog, amit ma teszel, kihat a jövődre. Bízz magadban, mert te egy csodálatos ember vagy, és bármit elérhetsz az életben!

2. Bátorság és türelem

Céljaid elérése érdekében minden tehetségedet és energiádat beveted. Nagyon kreatív és jó megfigyelő vagy. Viszont legyél türelmes! Ne feledd, hogy a legjobb dolgokhoz idő kell. A szükséges dolgok, - az öröm, a bátorság és az akarat - megvannak benned, ahhoz, hogy minden álmodat valóra válts! Te vagy saját sorsod kovácsa! Haladj előre, mert a cél közelebb van, mint hinnéd! 

3. Öröm

Optimista, kreatív és lelkes ember vagy. Minden idődet azzal töltöd, hogy gondolkodsz a terveiden és elképzeléseiden. Tanulj meg teljesen a jelenben élni, mert az elméd általában a múltban csatangol. Fontos megértened, hogy az élet olyan, mint a folyó, el kell fogadnod az áramlását, de természetesen a saját tempódban haladj!

4. Béke és egyensúly

Barátságos, kedves, nagylelkű ember vagy. A szeretetedet korlátok nélkül áramoltatod, de időnként csalódott vagy, mert néha nem tudod, hogy mások mit szeretnének. Néha több energiát fordítasz a másokra való gondoskodásra, mint saját magadra. Az a lényeg, hogy teremtsd meg az egyensúlyt az életedben és a világ tele van szeretettel, örömmel és jóléttel.

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál

Forrás: lostest.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!