Szomorú hír érkezett.



Koller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. 

Koller Katalin az első pillanattól fogva, hogy kiderült betegsége, küzdeni akart a gyógyulásért. Az egykori szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. A félelmetes diagnózis ellenére Kata eldöntötte, hogy mindenáron meg akar gyógyulni, egészséges és boldog akar lenni. 'Az első és legfontosabb az volt, hogy márpedig meggyógyulok!!!' - nyilatkozta akkor Kata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egykori Miss Hungary hosszú ideig minden erejével harcolt, de eljött a pillanat, amikor szervezete nem bírta tovább. Szerettei körében távozott az élők sorából. A szomorú hírt Kata férje közölte a Facebookon egy szívszorító posztban. 'Egy Csoda voltál, és fényed sokunk életét beragyogta. Kívánom hogy ez a fény kísérjen utadon! Szívünk egy darabját vitted magaddal, de lelked egészét adtad cserébe' - írta a többi között Kata férje.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180129-meghalt-koller-katalin-a-rakos-szepsegkiralyno.html#

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!