Ebből is látszik mennyire szeretik egymást.



Kevesen tudják, de Katalin hercegné gyerekkorában a Közel-Keleten élt néhány évet. Most pedig Vilmos herceg ide utazott, és nagyon aranyos dolgot tett!

Noha alig néhány hete született meg harmadik gyermekük, a királyi család tagjai rövid pihenés után máris újra eleget tettek kötelezettségeiknek. Vilmos herceg jelenleg most Jordániában van, ugyanis öt napot tölt el a Közel-Keleten, ezzel pedig ő az első a brit királyi családból, aki Izrael és Palesztin területekre érkezett. Tegnap pedig Dzserasban járt, hogy megnézze a római korból fennmaradt romokat, amikor elérkezett arra a pontra, ahol gyerekkorában Katalin hercegné is fotózkodott családjával.

katalin hercegné,édesapja,jordánia

Katalin hercegné és családja Jordániában.

Katalin hercegné ugyanis két éves volt, amikor családjával az országba költözött három évre, és nagyon imádott ott élni. Gyerekkori fotóját 2011-ben tette közzé a Buckingham palota, most pedig ki is állították a romoknál Vilmos herceg érkezése miatt. Persze ő nem hagyta ki az alkalmat, és rögtön készített ezen a helyen egy képet.

vilmos herceg,jordánia

forrás: Instagram

Vilmos herceg ugyanannál a romnál csinált fotót magáról.

Ezek után pedig hozzátette, hogy most az egész családját el kell hoznia, hogy együtt is csináljanak itt egy fotót. A gesztusnak valószínűleg Katalin hercegné nagyon örült, és könnyen lehet, hogy idővel három gyermekükkel együtt is készítenek itt egy közös képet.

Forrás:

https://www.joy.hu/katalin-hercegne-vilmos-herceg-foto-gyerekkor-102441

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!