Megható fotót posztolt.



Mióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. 

Szinetár Dóra tavaly szeptemberben adott életet kisfiának, Makaranczi Benjaminnak. Később a színésznő megosztotta a nyilvánossággal, hogy kisfia enyhén Down-szindrómás. Ezért is bír nagy jelentőséggel a színésznő életében március 21-e, hiszen az a Down-szindróma világnapja. Dóra a világnap alkalmából megható posztban emlékeztetett mindenkit, hogy figyeljenek ezekre az emberekre, és szeressék őket. 

'Ma van a Down-szindróma világnapja. Ahogy minden évben, most iskérlek Titeket, hogy figyeljetek Rájuk, és szeressétek Őket! Csodálatos emberkék!!!Az alábbi felvétel 4 éve készült az 'Árad a szeretet' koncerten, ahol a Baltazár Színház támogatására énekeltünk sokan Velük. Én Szakcsi-Lakatos Bélával, és Müller Péter Sziámival készítettem ezt a dalt' - írta Szinetár Dóra a közzétett videójához. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!