Győzike elmondása szerint szegény környezetből származik..



A show­man ál­lí­tása sze­rint sze­gény kör­nye­zet­ből szár­ma­zik, most mégis azt mondja, hogy mil­li­o­mos nagy­ma­má­já­nak kö­szön­het min­dent.

Múlt hét csütörtökön a NAV emberei egy budapesti pénzintézetben razziáztak, Gáspár Győző elrejtett vagyonát foglalták le összesen 194 millió forint értékben – ugyanis a showmant sikkasztással és költségvetési csalással gyanúsítják. Azóta megy a találgatás, hogy honnan lehetett ennyi pénze Győzikének.

A showman azonban megdöbbenő állítással állt elő: ezt az óriási összeget is a sokat emlegetett Maris mamától kapta a családja.

Győző azzal védekezik, hogy a nagymamája halála előtt 400 millió forint értékű ingatlant és pénzt örököltek, elvégre ő volt az idős asszony szíve csücske, akinek minden pénzt megért a boldogsága!

Maris mama mindenben segített az unokájának.

Az idős asszony állítólag földterületekből és kárpótlási jegyekből gyűjtött össze félmilliárd forintot, ami már csak azért is érdekes, mert Győzike többször elmondta, mennyire szegényes gyermekkora volt.

De vajon honnan származik a pénz, és mi az alapja a showman ellentmondásos történeteinek? A választ elolvashatod a szerdai  napilapban!

Forrás:

https://ripost.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!